Aktywne Wpisy

Glock17 +49
Jaki jest sens życia jeśli będąc facetem ma się ze 170 cm wzrostu?
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo

Poza-kontrolo +66
Wybory w Polsce
Widać doskonale że mimo 8 ciężki lat pod rządami PiS, opozycja dalej nie potrafi zyskać przewagi w sondażach. Czy jednak kogokolwiek to dziwi? Kto tak szczerze głosuje na KO, PSL czy Hołownie? Większość osób które znam głosują tylko "przeciwko kaczorowi". Przecież to jest niemożliwe żeby cała masa ludzi, specjaliści, PR-owcy itd. nie potrafili pokierować tymi głąbami przed wyborami i pokazać czego chcą ludzie.
Wydaje się że politykom opozycji podpowiada
Widać doskonale że mimo 8 ciężki lat pod rządami PiS, opozycja dalej nie potrafi zyskać przewagi w sondażach. Czy jednak kogokolwiek to dziwi? Kto tak szczerze głosuje na KO, PSL czy Hołownie? Większość osób które znam głosują tylko "przeciwko kaczorowi". Przecież to jest niemożliwe żeby cała masa ludzi, specjaliści, PR-owcy itd. nie potrafili pokierować tymi głąbami przed wyborami i pokazać czego chcą ludzie.
Wydaje się że politykom opozycji podpowiada
Mam rozwalony most napędowy, sprinter 2.2cdi 2006 906 211, przełożenia 46:11. Moje pytanie brzmi, czy moge zamontować most o innych parametrach? nie tylko względem przełożeń ale np od innego modelu np 313 czy nowszego rocznika?
z góry dziękuję za odpowiedź
Może wyremontujesz most? Zużyły się łożyska czy jest luz na zębach? A może to tylko półosie tylko źle zdiagnozowane
Z tego co ustaliłem do tej pory to przełożenia muszą być takie same, żeby nie bawić się w żadne adaptacje i musi być u mnie mała głowa ale PODOBNO może może być od nowszego
A jeśli finalnie to most to w ASO wszystkie części do remontu kosztują 6 tysięcy. Potrzebujesz tylko kogoś ogarniętego kto dobrze ustawi luz miedzyzębny.