Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 30
@CherepakhaNinja: ale co ty z tą lewicą? oni jako jedyni w tej kampani zajmują się tym co faktycznie jest problemem w przyszłości i za to mogę ich szanować. Sorry ale konfederacji nie mam za co szanować, a jestem liberalem gospodarczym.
  • Odpowiedz
  • 19
@pawelczixd

, a jestem liberalem gospodarczym.

Buhehehehehehe liberał, który szanuje 1600 zł emerytury, leki za 5 zł, 1000 € minimalnej i maksymalna emerytura dla przedsiębiorców, którzy płacą najwięcej xD buhehehehehehe
  • Odpowiedz
  • 1
@technojezus: no wybór jest średni, prawda jest taka że jedyna partia która dawała liberalna gospodarkę i wolność swiatopogladową to wczesna nowoczesna. Albo mamy lewicę z programem socjalnym w wersji PiS hard, ale za to z gwarancją zmian swiatopogladowych, albo konserwy w wersji ruskiej (PiS) lub na eurioejskiej (po). Albo szurie. Brakuje tej luki po nowoczesnej.
  • Odpowiedz
@pawelczixd: wolę zagłosować chyba już na szurów niż na tych szkodników rządzących od 30 lat tym krajem. Konferencja ma sporo wad i zdaję sobie z nich dobrze sprawę, ale nie ma niestety nikogo lepszego spośród startujących partii. Chyba, że mi podpowiesz lepszą opcję i podasz jakieś dobre argumenty. Jestem otwarty.
  • Odpowiedz
@pawelczixd bo defacto w Polsce potrzebujemy zeby rządziła lewica, konfederacja i może nowoczesna(chociaż oni to po trochę), a pisposldpsl odsunąć, wtedy może się coś zmieni jak zaczną dywagować w sejmie. Nie będziemy mieli normalnego państwa jak rządowi będzie zależało tylko na tym żeby jakoś przetrwać kadencję i sobie ułatwić następne wybory. Potrzebujemy dyskusji w sejmie.
Sam z braku laku głosuje na konfederacje, miałem oddać nieważny głos ale to tylko wspomoże PiS.
  • Odpowiedz
  • 4
@prnppp: gdzie powiedziałem że na nich zagłosuje? powiedziałem że zajmują się kwestiami które w przyszłości dotkną wszystkich. Jaki jedyni mówią o środowisku. Poza tym, to jest czas w którym nie ma za bardzo nikogo kto mi odpowiada gospodarczo, a oni proponują zmiany swiatopogladowo, też jako jedyni obecnie.
  • Odpowiedz