Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@xCytrulina: nie popieram ruchu gender, ale ignorancji jak to nic nie tłumaczy xD
Żaden przedstawiciel lgbt nie przeczy temu, że są dwie biologiczne płcie. Co innego jeżeli mowa o społecznym i tożsamościowym przedmiocie dyskusji
  • Odpowiedz
Co innego jeżeli mowa o społecznym i tożsamościowym przedmiocie dyskusji

@Heibonna: Tylko, że nikt tego nie udowodni to tylko kwestia przeżyć emocjonalnych i wszyscy inni mogą mieć je gdzieś .Dowodem na niespójność są podawane różne liczby tych "płci" 56, 75 ,86 itd. liczba rośnie, bo to odczucia jednostek, a nie fakty.
  • Odpowiedz
@xCytrulina: Tylko, że każdy LGBT oraz przedstawiciele neuropy twierdzą (co jest zgodne ze stanem nauki) że są dwie płcie. Podeprę się tutaj stanowiskiem jednego z tęczowych, @lakukaracza_, który kiedyś popełnił o tym wpis, gdzie sam wyznał, że istnieją dwie płcie. Niestety nie mogłem znaleźć tego wpisu, ale może sam autor tu pomoże.

Ponadto - odkąd przerzuciłem się z prawicowo-konserwowej publicystyki na liberalną nigdy nie spotkałem się chociażby z sugestią, że istnieje więcej niż dwie płcie. W źródłach konserwatywnych spotykałem się z tym nie raz, ale w takiej formie:

LEWACTWO OSZALAŁO -
  • Odpowiedz
@Walther00:

Kiedyś nawet przeczytałem artykuł, w którym pokazano rzekomo wymyślone przez lewactwo kilkadziesiąt(!) znaczków do naklejenia na drzwi toalety dla każdej z płci. I był to oczywisty fake news, ale wiem to dopiero dziś.

Postawiłbym nawet tezę, że historię o kilkudziesięciu płciach wymyślono w kręgach konserwatywnych i od wtedy żyje sobie ona własnym życiem.

Fake newsem jest twoje lewicowe p---------e: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15462856,Facebook_zmienia_ustawienia_plci__Zamiast_dwoch_opcji.html
  • Odpowiedz