Aktywne Wpisy
Milo900 +1
Iść na sor?
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
Dzis robilem porzadki w ogrodzie, stare konary przesuwalem , dzewka, drewko itp. duzo robali bylo.
Poszedlem do domu, wykapalem sie i tak dziwnie dretwieje mi to miejsce, delikatnie piecze xD
Generalnie cierpie na nerwie lękową, zwiazana ze stanem zdrowia i sobie wkrecilem ze mnie jakis pajak ukasil albo cos innego.
To
incar +92
znane "aktywistki" z granicy podczas wizyty policji wyciągają kartę rasizmu, nie wiem dlaczego ale podniosło mi to cukier niebezpiecznie.
#bekazlewactwa #granica #wojsko #afera #policja
#bekazlewactwa #granica #wojsko #afera #policja
tl;dr - #!$%@? koleś zasnął w aucie z nogą na gazie, włączonymi światłami, wycieraczkami, policja to olała i powiedzieli, że nic nie mogą zrobić.
Zeszły weekend. Parę minut po 3 nad ranem wychodzę z imprezy i słyszę, że auto jest piłowane na parkingu po jedną restauracją. Podchodzę i widzę, jak #!$%@? w trzy dupy koleś zasnął z gazem wciśniętym w podłogę, wycieraczki włączone, światła świecą a ten leży jak chlor w basenie.
Napieprzam w szybę, aby go obudzić, bo drzwi zamknięte, zero reakcji, międzyczasie dzwonię na bagiety, bo jeszcze imba będzie i kogoś zabije (restauracja zaraz przy bardzo ruchliwej trasie).
Bagietmajstry przyjechali i nawet nie wysiedli z samochodu, tylko powiedzieli, że nic nie mogą zrobić, bo on tym autem nie jedzie. I mogą go zatrzymać dopiero, kiedy ruszy.
No #!$%@?!
Ja już byłem dosyć zmęczony i naprawdę nie mogłem kręcić większej afery, więc im powiedziałem, że są skończonymi kretynami i że teraz to oni mają ewentualnie kogoś na sumieniu, jak niczego nie zrobią. Zaznaczam, że mówiłem bardzo spokojnie i rzeczowo.
Tamten gość puścił gaz albo w sumie nawet nie, ja musiałem już iść. Bagiety jeszcze na odchodne chcieli mnie spisać.
Jestem w #!$%@? przerażony taką znieczulicą i z tego co się orientuję - oni powinni zareagować chyba?
Filmik z akcji: https://streamable.com/k8qmi
#policja #afera #patologiazewsi #prawo #samochody w sumie #mercedes ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Adams_GA: absolutnie!
Komentarz usunięty przez autora
@majkomajko12: był to teren zabudowany.
Nie mówiąc już o tym, że było realne zagrożenie, że ruszy. co też pewnie później zrobił ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Pjongjanska_ferma_zolwi: z tego, co wiem - odjechał. Bo rano na parkingu już go nie było a auto miał zaparkowane pod swoim domem ze dwie wsie dalej. Takie info dostałem od znajomego, który tego gościa kojarzył.
Na 100% nikt po niego nie przyjechał.
@Canova: Bredzisz.
PORD. Art. 60 pkt 2 ppkt 2.
Zabrania się kierującemu używania pojazdu w sposób powodujący uciążliwości związane z nadmierną emisją spalin do środowiska lub nadmiernym hałasem - raz.
ppkt 3. Zabrania się kierującemu pozostawiania pracującego silnika podczas postoju na obszarze zabudowanym; nie dotyczy to pojazdu wykonującego czynności na drodze; - dwa
2. Do podstawowych zadań Policji należą:
2) ochrona bezpieczeństwa i porządku publicznego, w tym zapewnienie spokoju w miejscach publicznych oraz w środkach publicznego transportu i komunikacji publicznej, w ruchu drogowym i na wodach przeznaczonych do powszechnego korzystania;
3) inicjowanie i organizowanie działań mających na celu zapobieganie popełnianiu przestępstw i wykroczeń oraz zjawiskom kryminogennym i