Aktywne Wpisy
teslamodels +61
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
Runaway28 +35
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
tl;dr - #!$%@? koleś zasnął w aucie z nogą na gazie, włączonymi światłami, wycieraczkami, policja to olała i powiedzieli, że nic nie mogą zrobić.
Zeszły weekend. Parę minut po 3 nad ranem wychodzę z imprezy i słyszę, że auto jest piłowane na parkingu po jedną restauracją. Podchodzę i widzę, jak #!$%@? w trzy dupy koleś zasnął z gazem wciśniętym w podłogę, wycieraczki włączone, światła świecą a ten leży jak chlor w basenie.
Napieprzam w szybę, aby go obudzić, bo drzwi zamknięte, zero reakcji, międzyczasie dzwonię na bagiety, bo jeszcze imba będzie i kogoś zabije (restauracja zaraz przy bardzo ruchliwej trasie).
Bagietmajstry przyjechali i nawet nie wysiedli z samochodu, tylko powiedzieli, że nic nie mogą zrobić, bo on tym autem nie jedzie. I mogą go zatrzymać dopiero, kiedy ruszy.
No #!$%@?!
Ja już byłem dosyć zmęczony i naprawdę nie mogłem kręcić większej afery, więc im powiedziałem, że są skończonymi kretynami i że teraz to oni mają ewentualnie kogoś na sumieniu, jak niczego nie zrobią. Zaznaczam, że mówiłem bardzo spokojnie i rzeczowo.
Tamten gość puścił gaz albo w sumie nawet nie, ja musiałem już iść. Bagiety jeszcze na odchodne chcieli mnie spisać.
Jestem w #!$%@? przerażony taką znieczulicą i z tego co się orientuję - oni powinni zareagować chyba?
Filmik z akcji: https://streamable.com/k8qmi
#policja #afera #patologiazewsi #prawo #samochody w sumie #mercedes ( ͡º ͜ʖ͡º)
@MeeF: mam nadzieję, że sie wypowie. Postaram się pamiętać.
@Adams_GA: Jak ma kluczyk w stacyjce to już ma #!$%@?.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
a ja mam kumpla ktory ma kumpla ktory profesora zrzucal z mostu i zamawial pizze do tramwaju i wh... innych urban legend tez sie akurat jemu przydazyla
@Adams_GA
Nieprawda. Wystarczy, że ma kluczyki w stacyjce, nawet bez odpalonego aura. Zgłaszaj to do komendanta, a jak to jakaś wiocha - od razu do wojewódzkiej.
Ale tak czy inaczej, policjanci powinni zainteresować się gościem, choćby ze względu na włączony silnik ponad minutę.
Natomiast orzecznictwo sądów jest takie jak mówię, siedzenie w zaparkowanym aucie z włączonym silnikiem to nie prowadzenie pojazdu.