Dawno nie było premki, co? Dlatego Wargaming dodał do gry nowego brytyjskiego lighta, który w odróżnieniu od swoich drzewkowych odpowiedników jest nawet dobry :)
@vdr: jeśli chodzi o brytyjskie czołgi to Comet rządzi. Trzeba cierpliwości, żeby go wyposażyć i wytrenować odpowiednio załogę, ale warto. Wszystko powyżej Cometa to niestety porażka. Nie wiem co jest nie tak, zganiam winę na MM, bo #!$%@? nie wiem jakbym się starał, zawsze trafiam do drużyn retardów. Za każdym #!$%@? razem gdy mam zrobione damage ponad moje HP, do tego 2-3 kille to drużyna #!$%@? takie numery że idź pan
Hahahaha xD Nie, kochany Panie Youtube. Albo znajdę sposób, żeby to ominąć, albo przestanę was odwiedzać. W moich żyłach płynie polska krew. xD #youtube #reklama #heheszki
Mi narazie działa na operze Genius PRO : Adblocker +Total Web Security Klik Trzeba wyłączyć inne adblocki i Return YouTube Dislike #youtube #internet #komputery #opera
#wot #worldoftanks i #vdr
Wszystko powyżej Cometa to niestety porażka. Nie wiem co jest nie tak, zganiam winę na MM, bo #!$%@? nie wiem jakbym się starał, zawsze trafiam do drużyn retardów. Za każdym #!$%@? razem gdy mam zrobione damage ponad moje HP, do tego 2-3 kille to drużyna #!$%@? takie numery że idź pan