Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
p = 0,0237D - 1,5362 a to oznacza, że w dniu wyborów (D=286) poparcie dla konfederacji wynosić będzie: 5,242% z odchyleniem standardowym 0.81%
jeśli jednak przyjmiemy, że sondaż Kantaru mógł być spartaczony, to okazuje się, że równanie jest następujące:
p = 0,0327D-3,5334 i w związku z tym, w dniu wyborów poparcie dla konfederacji wyniesie 5,82% z odchyleniem standardowym 0.69% co w zasadzie na tym etapie oznacza pewne wejście do sejmu.
Wnioski zostawiam wam do wyciągnięcia.
Wyniki mogą się zmienić ze względu na poparcie społeczne mierzone poprzez sondaże.
#wybory miałem wołać: @harakiri888 i @FantaZy #polityka
Dałoby radę jakieś większe te wykresy?
@Jebwleb: ja już się z ciebie śmieję nieuku. Nie widzisz że posługuje się statystyką? Tu nie ma co wierzyć lub nie wierzyć. Ja nie wiem jak to jest, że takie dzieci w tych trollcentrach zatrudniają? Patrz tumanie jak
Jedyne odchylenie jakie widział to chyba to na krześle xD #beka !
@batek254: stary weź ty się nie udzielaj jak nie wiesz na czym modelowanie polega. Podałem wszystkie ograniczenia tego modelowania.
Komentarz usunięty przez autora
@batek254: Heh... no tak. To przeczytaj swój komentarz i pomyśl czy napisanie tekstu "c---a warta ta analiza" pod tematem gdzie jakiś tuman/troll pisze mi o wierze w korwina ma być przeze mnie rozumiana jako komentarz krytyczny czy jako kolejny wpis eksperta co w "er" wrzucił sobie wyniki i w 30 sekund zadecydował że faktycznie c---a
Komentarz usunięty przez autora
@Print_Screen: bo mam świetną radę dla ciebie!