Wpis z mikrobloga

Dziś w #biedronka stanąłem w kolejce, a że była dość długa to przyszło mi stać z parę metrów od początku taśmy. Nagle wyłania się żulo-janusz, staje z boku i niby ogląda coś na półkach. Kolejka posuwa się do przodu i kiedy zbliżam się do taśmy, on coraz bardziej w bok się przemieszcza będąc na kolizyjnej ze mną. Ewidentnie chce się przede mnie #!$%@?ć.
Groźnym spojrzeniem dałem znak, że nie ze mną te numery i przybliżyłem się nieznacznie, ale stanowczo do osoby przede mną. Udał, że nie widzi i nic nie wie, ale doskonale zrozumiał, że nie ze mną te numery. Kiedy już wyłożyłem swoje towary na taśmę, spojrzałem się za siebie, kolejka jeszcze dłuższa, a typ #!$%@?ł się właśnie przed jakichś ludzi.

Jakim szczurem wodnym trzeba być, żeby się tak zachować. Aczkolwiek jeszcze gorszą ##!$%@? i #przegryw są ludzie, którzy dali mu się #!$%@?ć na chama przed siebie i nie pisnęli ani słówka.
#przegryw #wygryw #polska #zakupy #janusze
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ruswelt: kmiocie kapuściany, od kiedy kolejki w sklepie działają jak jeżdżenie na suwak w ruchu drogowym? Rozumiem więc, że nie przeszkadza ci jak ktoś w sklepie po krótkich podchodach #!$%@? się przed ciebie w kolejkę? Porównanie 200 IQ...
  • Odpowiedz
@Ruswelt: wpuścić czy dać się jak przegryw i społeczna galareta wyruchać się cwaniaczkowi i nawet słowa nie powiedzieć jak ludzie za mną? współczuję ci życia jeśli wszystkim się tak dajesz pomiatać
  • Odpowiedz