Wpis z mikrobloga

Mam problem z drukowaniem tabel z nagłówkiem w #excel. Mam prostą tabelę na 3 strony . Na każdej stronie jest nagłówek i stopka w której jest kilka grafik. Nagłówej i stopka oczywiśćie systemowo z Excela z opcji "Nagłówek / stopka" . Formularze wydrukowane na drukarce OKI 430dn wyglądają bardzoo dobrze , natomiast na kolorowym HP LaserJet Pro 400 loga w nagłówku i stopce są rozciągnięte nachodzą na siebie i nie mieszczą się na wydruku , tabela natomiast drukuje się tak samo, dobrze wygląda .Co mogę spróbować zmienić w ustawieniach ? Co może być nie tak ustawione ?

#excel #office #biurwa #komputery #pcmr #linux #kiciochpyta #biuro
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@piernikwkropki Panie drogi. Laikiem nie jestem ale co ma pdf do wydruku? Ma. Zrobić osobno pdfa ma kolorowo osobno na czarno biało? Co mi to da. Pdf z tego pliku wychodzi świetnie. Problem jest przy wydruku. Nie przy zmianie na pdf.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Aou: jak ci się wydaje, że tekst wygląda jak bold, to ci się wydaje. Zmień powiększenie podglądu pdfa i zobaczysz, że jest normalnie. A nawet jak nie będzie to wydrukuj i się przekonaj.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@piernikwkropki czy ty w ogóle kiedykolwiek coś z officem miałeś wspólnego poza informatyką z panią Celiną? Wydruk z pdfa też ma brzydkie pogrubienia.
  • Odpowiedz