Obejrzałem 1. odcinek Blood Lad. Kolejna komedia z tego sezonu, którą da się oglądać. Co prawda przez większość epizodu humor nie był szczególnie odkrywczy, ale nie sprawiał też wrażenia wprowadzanego bez rozwagi. Do oglądania potrzebna podstawowa wiedza na temat znanych mang, bo głównym bohaterem jest boss (nie król) demonów o osobowości NEET-a i otaku. Dobrze zaznajomiony z komiksem #dragonball
Tak przy okazji, czy tylko mnie denerwuje, że większość dzisiejszych serii musi być parodią innych anime?
Chcesz mi powiedzieć, że każdy człowiek wie, czym jest siedem kul?
Z tą parodią to może przesadziłem. W końcu była późna godzina w nocy i mam do tego prawo :P Znaczna część anime tego sezonu, które oglądałem od kilku godzin, nawiązywała do fanostwa. I to poczynając od Service x Service, gdzie jedna z bohaterek lubi cosplay. Po tym wszystkim człowieka nachodzą refleksje ;)
Tak przy okazji, czy tylko mnie denerwuje, że większość dzisiejszych serii musi być parodią innych anime?
#animenowysezon #bloodlad #anime #japonia #animacja #manga
Chcesz mi powiedzieć, że każdy człowiek wie, czym jest siedem kul?
Z tą parodią to może przesadziłem. W końcu była późna godzina w nocy i mam do tego prawo :P Znaczna część anime tego sezonu, które oglądałem od kilku godzin, nawiązywała do fanostwa. I to poczynając od Service x Service, gdzie jedna z bohaterek lubi cosplay. Po tym wszystkim człowieka nachodzą refleksje ;)
@qras
Osobiście na razie dla mnie największych
@80sLove: W Japonii tak.
A ja to piszę na wykopie ;p
Ale podobno #gimbynieznaja :P
Ale siedzą na wykopie, a ja czasem czuję potrzebę równouprawnienia. Jestem kryptolewakiem ;)