Aktywne Wpisy
AtriumCarceri +17
#przegryw lat 17, jakas kolka cziperki, czerwiec to matka dupska nie truje o bude. A ty wlasnie swoim hordziakiem ladujesz w howling fjordzie zeppelinem, podjarany bo pierwszy raz wiadomo... prywacik bo bieda, ale wspomnienia bezcenne, ano i taka muza leci
to juz nie wruci
to juz nie wruci
#kononowicz
Hey ludziska , składam takie pytanie do weteranów tego uniwersum bo raczej oni będą wiedzieć.Jakim cudem odkryto że Major jak jeszcze żył chodził do lasu odurzając się?
Hey ludziska , składam takie pytanie do weteranów tego uniwersum bo raczej oni będą wiedzieć.Jakim cudem odkryto że Major jak jeszcze żył chodził do lasu odurzając się?
Powinien powstać jakiś zapis, że telewizja - prywatna bądź publiczna - ma ustawowy obowiązek przynajmniej zaprosić wszystkie komitety, ktorym udało się zarejestrować listy wyborcze.
#neuropa #4konserwy #wybory
@waro: Tzn czemu? O NSDAP też byś tak napisał gdybyś mieszkał w Niemczech w latach 20? Izolowanie partii w której jest Braun który chce strzelać do dziennikarzy to według mnie pozytywne zjawisko. Zresztą ilość postaci i poglądów w tej partii szkodliwych społecznie jest wręcz zatrważająca.
Polecam poczytać o paradoksie tolerancji.
Komentarz usunięty przez moderatora
Widzę tak cię dupa boli o utratę większości PiS (tylko Konfederacja może im to załatwić), że aż popierasz komunistyczną cenzurę xD Przestań się kompromitować pisowski trollu.
Druga sprawa: cenzura partii z powodu szeregowego kandydata na posła? To w takim razie KAŻDA partia wedle twojej logiki powinna być cenzurowana.
@waro: *ogólnopolskie listy wyborcze
bo zapraszanie wszystkich co zarejestrowały nie ma sensu
@Prylik: To Braun nie chcę strzelać do dziennikarzy? A jak z 2012 to nie ma sprawy...
@tururak: Tusk, Kaczyński, Miller.
I dowody na to mam tak samo mocne jak ty na Brauna.
Ale cenzurować całą partię? Mentzena? Dziambora? Wilka? Sośnierza?
@tururak: A chce? Nie przypominam sobie by kiedykolwiek chciał strzelać do dziennikarzy.
@Prylik: Załączyłem filmik wyżej...
Komentarz usunięty przez moderatora