Aktywne Wpisy
Antorus +535
Zróbcie już ta aborcję do 12 tygodnia i po sprawie, tak jest w całej Unii prawie. Po co znowu się żreć o takie bzdety jak tu trzeba państwo do kupy poskładać i odbudować relacje ze wszystkimi sojusznikami.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
Katoliccy fanatycy zawsze mają wyjście: po prostu nie robić sobie aborcji xD bo to nie tak, że biegają lewackie bojówki i ładują baby w ciąży na nosze siłą. Chociaż tvpis mógł to wam tak przedstawić.
dariusz44 +569
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Ostatnio zacząłem używać swojego zapasu Baccarat Rouge 540 i powiem szczerze, jestem na kolanach przed Panem Kourkdjian.
Nie Enigma nie Layton, to Baccarat gdybym był zmuszony wybrać jako jedyny zapach do końca życia, wybrałbym bez mignięcia.
To jest ten zapach który poprawia mi nastrój nieustannie, a pisze nieustannie bo wersja EDP projektuje non stop, ja go czuje wiele godzin przy każdym ruchu szyją. Moim zdaniem nie opłaca się wchodzić w ekstrakt gdyż mimo że jest jeszcze mocniejszy to EDP spokojnie rozwala parametrami i nie jest tak drogi jak ekstrakt.
No właśnie pomyślałem że robię spory zapas żeby mi go starczyło na całą ponurą jesień i dlatego chciałbym rozebrać 200ml, żebyśmy mieli dobrą cenę:
Maison Francis Kourkdjian Baccarat Rouge 540 EDP - 6,9/ml. Do oddania 140ml, + dwa oryginalne dekanty Francisa po 11ml po 75zł, na zasadzie kto pierwszy ten lepszy. Zdjęcia w komentarzu.
Oryginalne dekanty sprzedam tylko jak się cały baccarat rozbierze !
FRAGRA
RECENZJA
Znacie już trochę MEMO które rozbieraliśmy ? Jak Wam się podoba ?
IMO to druga marka po MFK która prawie w całości mnie przyciąga, tam niema słabych perfum.
African Leather to kozak, ale powiam Wam szczerze, jeszcze lepszy jest Oriental Leather. Bardziej wyraźny, zbudowany wokół wanili, skóry i przypraw, ale w stylu MEMO ze skórą w tle a nie in your face.
Parametry bardzo dobre, jak na cała markę.
To w ogóle nowość od memo, a cena będzie po kodzie od samego producenta.
MEMO Oriental Leather - 10,80/ml. Do odlania 40ml.Jeśli przekroczymy butelke, mogę wziąc dwie max trzy.
FRAGRA
Wiecie że nie rozbieram już średniaków, ogólnie będe już rzadko rozbierał. Bo szukam tylko bardzo dobrych cen i bardzo dobrych zapachów, trafionych w 100%
Dekanty +3zł od 5ml do 30ml. Wysyłka paczkomat +15zł.
#perfumy #rozbiorka
MEMO wjechało na 2gi flakon i zostaje 20ml.
BACCARAT zostaje 35ml
Poproszę 10 ml Memo, do mojej paczuszki...
Zostaje 5-25ml memo
Zostało OSTATNIE 25ml Baccarat. Wołam spóźnialskich na sztosa.
KONIEC BACKARAT! Dziękuję
Memo African Leather pozostało od 5 do 25ml
Memo ostatnie 5-25ml