Aktywne Wpisy
Miałam za sobą kilkanaście relacji i najpóźniej kończyły się po 3 latach
Nie mówię o relacjach seksualnych ale i koleżeńskich z kolegami i koleżankami
Większość kończyła się po 2 latach
Najdłuższy związek trwał też 2,5 roku
Mimo starań i dbania zawsze ktoś znalazł powód do olania mnie bo miał jakieś problemy czy fochy z dupy czy wymyślał farmazony albo obrażał się bez słowa i nie wiadomo o co chodzi.
Nie jestem nauczona
Nie mówię o relacjach seksualnych ale i koleżeńskich z kolegami i koleżankami
Większość kończyła się po 2 latach
Najdłuższy związek trwał też 2,5 roku
Mimo starań i dbania zawsze ktoś znalazł powód do olania mnie bo miał jakieś problemy czy fochy z dupy czy wymyślał farmazony albo obrażał się bez słowa i nie wiadomo o co chodzi.
Nie jestem nauczona
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#!$%@? od jakiegoś czasu mam problem z akceleracją myszki, albo takim opóźnieniem.
Najczęściej gdy ruszam na skos do góry to tak jakby nie szło 1:1 z pikselem ale nagle przez chwilę tylko do góry, a powinno iść w bok też...
W windowsie zauważyłem że takiego problemu nie mam, a w cs;ie tak.
Mam mousfixa ale gówno to daje, nie używam -high...
Pomocy mirki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
m_rawinput 1 w csie, mousefix to przezytek jak masz dobra myszke
Myszka to intellipoint 1.1a
ja dlugo gralem na ie 3.0 i przesiadlem sie na zowie ec, ktora jest profilowana dla praworecznych graczy
btw ie 1.1 nie jest produkowana od kilku dobrych lat, wiekszosc ofert to po prostu podrobki, ktore maja #!$%@? sensor
na pulpicie mam normalnie, w cs'ie jest gorzej, dlaczego? o to się rozchodzi przecież
pewnie to problem z odswiezaniem myszki bo masz 125hz, na 500hz powinno dzialac ale w win 8.1 nie da sie tego zmienic, wiec albo zmieniasz myszke albo system na win7
mogę nawet ustawić do 4k hz, ale wtedy już myszka zaczyna dziwnie działac, a dlaczego tak o to pytasz?