Aktywne Wpisy
m__b +296
Wykopowicze,
jak z pewnoscia zauwazyliscie, od godziny 11:29 korzystanie z serwisu Wykop.pl nie bylo mozliwe.
Dzialania majace na celu przywrocenie dzialania serwisu podjelismy niezwlocznie po pojawieniu sie awarii. Juz w pierwszych minutach udalo nam sie potwierdzic, ze problem wystapil z uwagi na bledne dzialanie pracownikow naszego dostawcy serwerow.
Pomimo natychmiastowego zgloszenia problemu u dostawcy, na naprawe bledu czekalismy az do tego momentu. Serwis zostal przywrocony, obecnie trwaja prace porzadkowe. Zespol techniczny analizuje
jak z pewnoscia zauwazyliscie, od godziny 11:29 korzystanie z serwisu Wykop.pl nie bylo mozliwe.
Dzialania majace na celu przywrocenie dzialania serwisu podjelismy niezwlocznie po pojawieniu sie awarii. Juz w pierwszych minutach udalo nam sie potwierdzic, ze problem wystapil z uwagi na bledne dzialanie pracownikow naszego dostawcy serwerow.
Pomimo natychmiastowego zgloszenia problemu u dostawcy, na naprawe bledu czekalismy az do tego momentu. Serwis zostal przywrocony, obecnie trwaja prace porzadkowe. Zespol techniczny analizuje

AlienFromWenus +27
Zastanawia mnie, czemu niebiescy są tacy... pospolici i nijacy, nie wyróżniają się wśród innych niebieskich praktycznie niczym. Fajne przygody, zajęcia, ruch, zabawa? Eee po co, na co to komu? Ale za to na apkach randkowych wypisują, czego by w łóżku nie zrobili (po pięciu minutach pisania xD). Zero oryginalności, każdy z nich myśli że jak zaproponuje lasce seks to ona rzuci się na niego i polecą w ONS. A po setkach takich

Stwierdził, że klocki (albo tarcze już nie pamietam) są #!$%@? i że jak chce to wymieni mi na inne, ale ja mam za to zapłacić, a on da tamte to gwarancji i jeśli uznają to za tamte mi kase odda. Ja z kolei uważam, że mnie to nie interesuje kto zawinił i ma mi wymienić tak, aby wszystko działało, nie chce za nic dopłacać, on niech sobie odzyskuje kase tam gdzie kupuje te części.
Kto ma racje?
Jak coś to mam fakturę na firmę, na której jest „usługa wymiany klocków hamulcowych” i tak samo tarczy.
#mechanikasamochodowa #prawo #wroclaw #mazda
Odwal sie od mechanika, serio, gość tu nie zawinił
Poza tym „nasmarowanie” to pewnie guma w płynie do klocków, z tego co wiem to się stosuje
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora