Wpis z mikrobloga

W #dtm ściga się niejaki Timo Glock były kierowca F1 ścigający się w Toyocie i Mclarenie( ͡° ͜ʖ ͡°) ( Ron Denis kupił go na ostatni wyścig sezonu 2008 by zemścić się na Ferrari za poprzedni rok), ukrywający się pod zmienionym nazwiskiem Tim O’Glock by nie rozpoznali go brazylijscy kibice. Prywatnie wielki przyjaciel Hamiltona dzięki któremu LH niesłusznie zdobył tytuł w 2008. Od 2008 roku jeden z wrogów publicznych w Brazylii. Moje przewidywania będą takie że #kubica będzie walczył z Mercedesem o tytuł mistrzowski. Do ostatniego wyścigu będą szli łeb w łeb. W ostatnim wyścigu Kubica wygra lecz na ostatnich okrążeniach w garażu BMW gdzie ściga się Glock pojawi się tajemnicza koperta i Niemiec przepuści przed metą Mercedesa zabierając Kubicy tytuł DTM wprowadzając do ataku wściekłości polskich kibiców i powrutowców - fanatycznych wyznawców Cesarza G stając się kolejnym po Brzęczku, Reprezentacji Niemiec, Eisenbichlerze, Kobayashim, Claire, Williamsem, FW42, Russelem, Latifim, Steinerem, Gene Haasem, Sirotkinem, Grosjeanem, Willem Buxtonem, Sky Sports, Giovinazzim, Mercedesem, Renault, Abiteboulem, barierką w Ronde di Andorra, Toto Wolffem, Michnikiem, Wyborczą, Kaczyńskim, Korwinem, TVP, TVN, Putinem, Merkel, Timmermansem, Verhofstadtem,Unią, Rosją, Trumpem, Hannavaldem, Rasiakiem i Bóg wie kim jeszcze wrogiem publicznym w Polsce

PS tak wiem wciąż jako Tifosi mam ból d--y o GP Brazylii 08
#f1 #heheszki #taktylkomuwie
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach