Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
wykopowa_ona +81
Ja do Was po prośbie.
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Obejrzałem masę filmów na ten temat i nigdzie do cholery nie ma napisane ile i jakie ćwiczenia akcesoryjne można robić....
Jakim cudem kompletny żółtodziób tego planu ma to sam zrobić?
Dlaczego te wszystkie poradniki to takie gówno zasrane? A już szczytem są gnioty pseudo trenerów trwających po ponad 1h gdzie i tak nic sie nie dowiesz, a ćwiczenia akcesoryjne omijają szerokim łukiem.
Czy może ktoś nie wiem dać artykuł albo napisać jak to dobierać ćw akcesoryjne?
Moim priorytetem jest biceps i triceps.
Główne 5/3/1 mam już rozpisane.
Znalazłem jedynie na jakiejś amerykańskiej stronie, że 3 ćwiczenia akcesoryjne wystarczą na dany dzień.
Jakie akcesoria mogę robić w dniu:
- ohp i wyciskanie na płaskiej, (akcesoria: chin upy i co jeszcze?)
- martwy i przysiad, (akcesoria: ćw. na brzuch i co jeszcze ?)
- wyciskanie na płaskiej i ohp, (akcesoria: dumbell row, i co jeszcze?)
- przysiad i martwy, (akcesoria: leg curl i co jeszcze?)
#silownia #mikrokosy
Ogarnij książkę. Tam masz całe rozdziały o akcesoriach i planach..