Wpis z mikrobloga

Co ten #origin mi nie wysyła verification code? Po kilku tygodniach niegrania nawet nie mogę pograć, bo nie może się zalogować i updejtować gier bez verification code. Mody do simsów zupdejtowane, ale gra już nie, więc nic nie śmiga. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#zalesie
  • 18
@MrPawlo112 w sensie jak się loguje, to na telefon albo maila powinno się dostać verification code, które musisz wpisać w aplikacji, by potwierdzić, że to na pewno ty, i wtedy dopiero cię na twoje origin konto zaloguje.
@MrPawlo112 jakie inne metody proponujesz? :0 mam ustawione, by kod przychodził na maila, i nie przychodzi, nie ma, od kilku godzin nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nawet spojrzałam na EA chat, by może spytać, co się dzieje, czy może problem u mnie czy u wszystkich, ale strona powiedziała, że dobre ponad 350 minut czekania na kogoś na chat, więc się poddałam, bo jednak bez przesady. XD
@MrPawlo112 no właśnie na tym polega problem, że masz ustawione na albo SMS albo email, I ja mam na email, i nie można tego zmienić póki się nie zalogujesz i nie wejdziesz w ustawienia. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@MrPawlo112 no może można ustawić, ale bez zalogoeania się tego nie ustawię, a bez kodu się nie zaloguję XD
Chociaż origin wydaje się myśleć, że wszystko śmiga w samej aplikacji, email śmiga, tylko te wysyłanie kodów nie śmiga. Więc konto zablokowane nie jest, mail działa, tylko nie wysyła kodu po prostu. XD
@MrPawlo112 spam i nawet kosz. Nic nie ma. Aż tak nowa w internetach nie jestem. XD
Sprawdzałam nawet, jaka długo się średnio czeka na chat od EA, ale nie mogłam znaleźć. ( ͡° ʖ̯ ͡°) bo jeśli mój proponowany czas byłby dużo dłuższy od średniego czasu, znaczyłoby to, że dużo ludzi ma obecnie problem, możliwe że ten sam co ja, a jak by była taka typowa średnia czasu
@MrPawlo112 konsulant był bardzo miły, dał kod do wpisania, w międzyczasie jeszcze coś zapytałam i od razu wbiłam kod, który zadziałał i rozłączył czat XD więc nawet więcej opcji logowania nie mogę ustawić, póki nie ogarną kodów XD ale przynajmniej gierki mi się teraz aktualizują dzięki logowaniu ()