Wpis z mikrobloga

Chciałbym żyć w kraju w którym rząd nie traktuje przedsiębiorcy jak jak frajera i sponsora, państwa w którym urzędnicy są dla obywatela, państwa w którym podatki są uproszczone i niskie, państwa gdzie kościół jest rozdzielony od państwa, państwa w którym telewizja publiczna nie istnieje, dlatego 13 pazdziernika. Glosuje na Konfederację.

#polityka #konfederacja
wykopcjusz - Chciałbym żyć w kraju w którym rząd nie traktuje przedsiębiorcy jak jak ...

źródło: comment_xEQV4KRi8Mh7l5D2FNVlrd2uP2gGrccY.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@DaeronTargaryen: o czyli kolega PiSowiec?

Zakaz pronowania IDEOLOGII LGBT to nie zakaz marszów i batożenie kogokolwiek.

Komunizmu też nie można promować a strajki i marsze klady robotniczej nie są zakazane.
  • Odpowiedz
  • 0
@Blaskun: tego nie zmieni kraj, to mogą zmienić tylko konsumenci i pracownicy.

Tak to miało miejsce na zachodzie. Jak jesteś robolem w fabryce i dajesz sobą pomiatać to nie wymagaj by państwo za Ciebie rozwiązało jakiś problem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Blaskun: dokładnie, od państwa też chcesz by Ci p0lki refundował i kazał by normalnie traktowały?

Pewno o tym marzysz.

Widziałem Twoje próby wyjścia z przegrywu i bardzo Ci kibicuje ale powiem wprost: nie tędy droga.
  • Odpowiedz
  • 0
@Blaskun: to głosuj na wolny rynek, tylko on gwarantuje szybki rozwój i bioniczne cat girls w tanich cenach dla każdego ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
(mama)

@sorek: Nie trafiłeś misiaczku, bo od dawna mieszkam i rozwiązuję swoje problemy sam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mnie kuce będą wkurzać, to zagłosuję na PiS xD
  • Odpowiedz
@sorek: Zestawiasz katolików i LGBT, a tutaj chodzi tylko o to, żeby każdy mógł sam zdecydować o swoim światopoglądzie i manifestować go w sposób zgodny z prawem. Niech kandydaci Konfederacji będą sobie katolikami, ale opowiadanie o batożeniu i zakazywanie poglądów to jest właśnie to wpychanie modelu katolickiego übermenscha, o którym pisałem na początku.

Nie możemy tego od tak po prostu wyrzucić bo ostatnie próby tego skończyły się komuniznem, nazizmem.. Generalnie
  • Odpowiedz
  • 0
Zestawiasz katolików i LGBT, a tutaj chodzi tylko o to, żeby każdy mógł sam zdecydować o swoim światopoglądzie i manifestować go w sposób zgodny z prawem. Niech kandydaci Konfederacji będą sobie katolikami, ale opowiadanie o batożeniu i zakazywanie poglądów to jest właśnie to wpychanie modelu katolickiego übermenscha, o którym pisałem na początku.

@DaeronTargaryen: ale w Konfederacji są tacy i tacy. Po prostu niektórzy mają to gdzieś i wolą zająć się ekonomią,
sorek - > Zestawiasz katolików i LGBT, a tutaj chodzi tylko o to, żeby każdy mógł sam...
  • Odpowiedz