Chciałbym żyć w kraju w którym rząd nie traktuje przedsiębiorcy jak jak frajera i sponsora, państwa w którym urzędnicy są dla obywatela, państwa w którym podatki są uproszczone i niskie, państwa gdzie kościół jest rozdzielony od państwa, państwa w którym telewizja publiczna nie istnieje, dlatego 13 pazdziernika. Glosuje na Konfederację.
@sorek: Zestawiasz katolików i LGBT, a tutaj chodzi tylko o to, żeby każdy mógł sam zdecydować o swoim światopoglądzie i manifestować go w sposób zgodny z prawem. Niech kandydaci Konfederacji będą sobie katolikami, ale opowiadanie o batożeniu i zakazywanie poglądów to jest właśnie to wpychanie modelu katolickiego übermenscha, o którym pisałem na początku.
Nie możemy tego od tak po prostu wyrzucić bo ostatnie próby tego skończyły się komuniznem, nazizmem.. Generalnie
Zestawiasz katolików i LGBT, a tutaj chodzi tylko o to, żeby każdy mógł sam zdecydować o swoim światopoglądzie i manifestować go w sposób zgodny z prawem. Niech kandydaci Konfederacji będą sobie katolikami, ale opowiadanie o batożeniu i zakazywanie poglądów to jest właśnie to wpychanie modelu katolickiego übermenscha, o którym pisałem na początku.
@DaeronTargaryen: ale w Konfederacji są tacy i tacy. Po prostu niektórzy mają to gdzieś i wolą zająć się ekonomią,
#polityka #konfederacja
źródło: comment_xEQV4KRi8Mh7l5D2FNVlrd2uP2gGrccY.jpg
PobierzZakaz pronowania IDEOLOGII LGBT to nie zakaz marszów i batożenie kogokolwiek.
Komunizmu też nie można promować a strajki i marsze klady robotniczej nie są zakazane.
Tak to miało miejsce na zachodzie. Jak jesteś robolem w fabryce i dajesz sobą pomiatać to nie wymagaj by państwo za Ciebie rozwiązało jakiś problem.
@sorek: O, czyli kolega szur?
I po co te łatki?
Pewno o tym marzysz.
Widziałem Twoje próby wyjścia z przegrywu i bardzo Ci kibicuje ale powiem wprost: nie tędy droga.
Faktycznie..
@sorek: Nie trafiłeś misiaczku, bo od dawna mieszkam i rozwiązuję swoje problemy sam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mnie kuce będą wkurzać, to zagłosuję na PiS xD
Siedząc w domu robisz to samo.
"Na złość mamie odmrożę sobie
Już jestem
@DaeronTargaryen: ale w Konfederacji są tacy i tacy. Po prostu niektórzy mają to gdzieś i wolą zająć się ekonomią,
Dlatego to smutne jest.