Aktywne Wpisy
Tu magical czekam #danielmagical #patostreamy
mug3n +2
Kto zgadnie koszt tego koszyka? #inflacja
Zawartość koszyka to pi razy drzwi warzywa na dole (ziemniaki, bataty, pomidory, parę ogórków), woreczek winogron, pomarańcze, 4 piwa ARGUS'a (mocne i tanie i całkiem znośne), 6 maseł 200 gram, trochę serów różnych pleśniowych, od cholery nóżek kurczęcych, trochę puszek z groszkami fasolkami itp, ciastka, brokuły. Takie większe zakupy.
Zawartość koszyka to pi razy drzwi warzywa na dole (ziemniaki, bataty, pomidory, parę ogórków), woreczek winogron, pomarańcze, 4 piwa ARGUS'a (mocne i tanie i całkiem znośne), 6 maseł 200 gram, trochę serów różnych pleśniowych, od cholery nóżek kurczęcych, trochę puszek z groszkami fasolkami itp, ciastka, brokuły. Takie większe zakupy.
http://www.endomondo.com/workouts/215728873/9370427
Po 4 dniowej przerwie biegło się super. Czułem już trochę tęsknotę za bieganiem chyba :) Poza tym chłodny wiatr w twarz i ognia. 5km poprawione o ponad 2 minuty.
Po drugie polecam wszystkim początkującym tłuściochom biegającym w zwykłych t-shirtach zakup nawet najtańszej koszulki do biegania w np w sklepie na "D". Ja taką kupiłem (czarną) i był to zakup mega trafiony. Po pierwsze estetyka - nie widać na niej śladów potu, mimo, że po 45 minutach biegu jest cała mokra. Po drugie - mimo, ze jest mokra, nie przylega do ciała, w związku z czym po trzecie NIE OBCIERA SUTÓW! :)
@Elveen wołam, bo koszulka ;)
#sztafeta #biegajzykopem #biegowyrownik #runforrestrun
Ale to widocznie były halucynacje z niedożywienia... Dżizys co ja brałem wczoraj?