Wpis z mikrobloga

jakby tak postąpił rzecznik PZPN albo Legii za czasów Leśnodorskiego, to Stanowski by się spuszczał nad pochwałami

@smartfonik: Tak w sumie co w tym dziwnego? To biznes, on niczym się nie różni od każdego innego dziennikarza. Taka praca pismaka.
  • Odpowiedz
@crv0: to teraz weź sobie odpowiedz na 2 pytania.

1. Kto go zatrudnia?
2. Czego oczekuje od niego pracodawca?

Weź się spokojnie zastanów, wstań od komputera, przespaceruj się, pomyśl. Jak pomyślisz parę minut to tu wróć i mi odpowiedz ;)
  • Odpowiedz
@crv0: nie mam złości na zakolaka. Po prostu nazywanie kogoś z tak błahego powodu patafianem i to publicznie jest mega, mega słabe. Ja bym na miejscu innych rzeczników prasowych w ramach solidarności zawodowej nie udzielał wypowiedzi dla Weszło.
  • Odpowiedz
@rybsonk: Masz albo maks 13 lat albo sobie jaja robisz. Każdy na swój sposób walczy o "widownie", a w dzisiejszych czasach oznacza to krzyczenie na wszystkich lub wspieranie swoich bo z tego ma jakieś korzyści, a że on ma spore znajomości to trzyma i wspiera tych z czołówek gazet jeżeli trzeba bo jego portal jest na tyle duży, że jest opiniotwórczy.
  • Odpowiedz
@smartfonik: no #!$%@?ł się zakolak, mógł napisać, że rzecznik nie zachował się nieprofesjonalnie, ale nie wciskaj kitu, że rzecznik nie mógł mu udzielić informacji nt. tego zawodnika jak chwilę później i tak dawał oświadczenie w tej sprawie.
  • Odpowiedz
Każdy na swój sposób walczy o "widownie", a w dzisiejszych czasach oznacza to krzyczenie na wszystkich

@Ron1n: pokaż mi jak to robią inni dziennikarze, szczególnie ci poważani. Stanowski to rynsztok polskiego dziennikarstwa, takie są fakty. Ale nic dziwnego, skoro jego wzorem był Zarzeczny...
  • Odpowiedz
@crv0: teraz się trochę uspokoił, choć nie do końca jak widać. Kilka lat temu pamiętam, że regularnie zaliczałem facepalm czytając jego buractwa.
  • Odpowiedz