Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +250
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
LewCyzud +37
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Linia kolejowa nr 341 (Bielawa - Dzierżoniów) przed przejęciem jej przez samorząd województwa należała do PKP. Oczywiście była wygaszona, ale ten co projektował obwodnicę Dzierżoniowa powinien wziąć to pod uwagę, a nie tylko pieniądze do kieszeni.
Remont linii zaczął się bez pozwolenia na budowę, ale na wniosek o palowanym remoncie. Dlaczego tak? Bo a pozwolenie czeka się kupę czasu. Wiele budów rozpoczyna swoje prace na tzw. milczącą zgodę.
Ta rodzina z Bielawy, która płacze, że nie będzie mieć dojazdu do swojego budynku popełniła ten sam błąd przy planowaniu co gość od obwodnicy. Pan O., właściciel firmy produkującej leki dla zwierząt nie pochwalił się tym, że parę lat temu nieczynny przejazd kolejowy prowadzący do jego firmy zalał betonem bez pozwolenia. Hmm...czy tu nie było samowoli? A teraz wielkie poruszenie, bo remont zaczął się zgodnie z kodeksem postępowania administracyjnego.
Pozwolenie będzie. Wszystko będzie zgodnie z prawem i planem. To tylko opóźni remont linii.
Zawołam najbardziej zainteresowanych:
@Damasweger: @the_foxi: @chudziutki: @sylwke3100: @IchVersteheNicht: @sas1906:
#bielawa #dzierzoniow #pieszyce #kolej #kolejdlabielawy #pociagi #pociag
Komentarz usunięty przez autora