Wpis z mikrobloga

@piotre-gie przepraszać? Stwierdziłem fakty, przeglądanij kilka portali A zobaczysz ten sam trend, same #!$%@? bez jakiegokolwiek zaplecza beczą że nie mają różowych, robota zła, życie złe, A sami reprezentują sobą tyle co gówno w polu.

Nie dziwię się że różowe są jakie są, jak wybierać muszą z takiego szamaba ()
@v1lk: Nie wydaje mi się żeby to był wiodący trend mimo wszystko.
Poza tym, co masz na myśli pisząc o "zapleczu"? Bogata rodzina? Świetna praca na jdg , albo kierownik w korpo? Co mam sobą reprezentować, żebyś nie nazwał mnie #!$%@?ą?
@piotre-gie praca to podstawa, plan na życie i jakiś cel w tym wszystkim, pokazać że jest się wsparciem i człowiekiem który w miarę chociaż wie czego chce w tak zakręconych czasach.

Nie tylko biadolenie nad własnym marnym losem, kto chce tego słuchać? Fobie społeczne, strach "bo nie mam kasy" A nic nie robić z tym żeby było lepiej, i takie trwanie w niczym też nie jest zachęcające dla nikogo.

Takie zaplecze i
@v1lk: Mam nieodparte wrażenie, że należysz do osób co to się dorobiły sporych pieniędzy i zaczynają gardzić zarabiającymi mniej. Jakaś taka megalomania od Ciebie bije. Nie lubię takich ludzi.
Powodzenia i miłego dnia życzę! :*
@piotre-gie A nie, z wykształcenia grafik informatyk, a pracuje, znaczy się pracowałem na magazynie jako wózkowy ale miałem wypadek ( ͡° ʖ̯ ͡°) w październiku wracam do pracy i nie mogę się już doczekać ( ʖ̯) bo lubię to co robie.

Nie oceniaj jeżeli mnie nie znasz, zapytaj A szczerze Ci odpowiem bo jakoś do ukrycia nie mam nic, zwykły normalny facet