Wpis z mikrobloga

Czemu tak wiele zawodniczek WNBA jest lesbijkami?

Czy grając w kosza stają się lesbijkami?
Czy po prostu te lepsze koszykarki posiadają takie ciało/ gospodarkę hormonalną która raz:
- predysponuje je do bycia wybitnymi koszykarkami
- sprawia że są nieatrakcyjne, zbyt męskie dla mężczyzn (oczywiście mam na myśli takich którzy by im odpowiadali - być może wyższi od nich, atrakcyjni, lepiej zarabiający itd. Tak przeciw myśli "Na bezrybiu i rak ryba". To taka kobieta-nie-kobieta nie mogąc otrzymać "atencji" od wymarzonego partnera idzie w lesbianizm.

Dość powiedzieć, że heteroseksualne koszykarki w Lidze której 30% kobiet jest otwarcie homoseksualna, bywają gnębione.

Na zdjęciu koszykarki WNBA
Od lewej Skylar Diggins (ma męża, mocny makijaż i sukienkę przed kolano, 175 cm wzrostu)
Ellena delle Donne (ma żonę, trochę inny ubiór, 196 cm wzrostu, skończyła sezon dołączając do elitarnego klubu 50/40/90)
Britney Grinner ta po prawej. 206 cm wzrostu. W 2013 oświadczyła swiatu że woli pierogi. W 2015 ożeniła się z inną koszykarką Wnba, jej żona zaszła w ciążę dzieki invitro. W 2016 wzięły rozwód.

#nba #neuropa #4konserwy #gownowpis #sport #koszykowka
Pobierz
źródło: comment_iWsau8HoJcxQgZsDnNbC8aMpNooiXHXP.jpg
  • 2
@Adrian_Wojnarowski1488: mi się wydaje, że lesbijstwo jest popularbe wśród kobiet uprawiających sport bo żeby uprawiać sport potrzeba męskiego charakteru, agresji więc takie kobiety będą męskie i będzie je ciągneło do kobiet.

Z kolei homoseksualizm nie będzie częsty wśród sportowców ponieważ geje są zniewieściali i rozlaźli, a to są cechy niekorespondujące z uprawianiem sportóe.
@Adrian_Wojnarowski1488: @ImInLoveWithTheCoco: ja mialem kiedys kolezanke z czasow podstawowki i ona tak sobie podbijala i do mnie i do kolegi i w ogole do kogo sie dalo, ale niestety baba byla przypakowana dosyc mocno i dosyc mocno brzydka tak ze raczej nie miala u nikogo szans, no i jak sie okazalo faktycznie u zadnego faceta szans nie miala bo lesbijka zostala. podobno kiedys naklepala ze swoja dziewczyna 4 kolesiom:D