Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
tak się kończy robienie ollie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
to będzie się powiększać? bo jak na razie to nie widać aż tak bardzo ale jak urośnie to będzie problem
jakieś pomysły żeby to czymś zakleić/pokropić/podszyć żeby już się dalej nie niszczyło?
Drugi raz w tych butach na deskę nie wejdę.
#kiciochpyta #pytanie #skateboarding #streetwear (macie jakieś haki żeby buty dobrze wyglądały to może coś na takie zniszczenia też się znajdzie)
PradziwyMirek - tak się kończy robienie ollie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
to będzie się powiększać? b...

źródło: comment_LIwrAJwZrMC4gZ9DwdnTrAp8d24ec9pW.jpg

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PradziwyMirek: będzie się powiększać bardzo szybko jak dalej będziesz w nich jeździć :) A nawet dziura na wylot się zrobi dość prędko. Na deskę musisz mieć osobne buty. No i pogodzić się z tym, że trzeba je zmieniać co miesiąc czy dwa na nowe, bo się psują ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@PradziwyMirek: Od jakiś 5 lat używam, bez tego kleju bym wydał fortunę na buty, żebym mógł jeździć na desce jak chcesz mogę Ci zrobić zdjęcie moich butów w których teraz jeżdżę i jak to wygląda z tym klejem.
  • Odpowiedz
@diarrhoea: dużo osób tak robi dalej z tego co widziałem :D ta metoda ciągle żywa ale nie chciałem tak robic, bo obecnych butów mi trochę szkoda było tak chamsko kleić. A teraz mam praktycznie doszczętnie rozwalone xd
  • Odpowiedz