Wpis z mikrobloga

@kRz222: Opcje to nie tylko ustawienia graficzne. Ja zawsze zaczynam od ustawienia sterowania pod siebie i kamery. Ale co może biedak konsolowy wiedzieć o opcjach jak u siebie ma tylko "new game" i "quit" XD
  • Odpowiedz
Casual, siada gra i je kaszę. Nudni ludzie

@Atreyu: Tak bardzo nudni. Oczywiście siada i gra to nie takie proste bo pierwsze ogląda 30 minut loadingów na swoim HDD podczas których nie może nawet alt taba zrobić żeby wykop pooglądać albo youtube
  • Odpowiedz
@qqqruqq: Trochę jest w tym prawdy co OP wstawił. Niektóre gry mają n------e tyle opcji, że czasami nie wiadomo do czego służą niektóre. Najgorszy przypadek jaki znam to GTA V. Dałem najwyższe ustawienia a po pewnym czasie okazało się, że tnie jak s-------n w pewnych miejscach, bo... trawa k---a na maxa (°° . Albo jest też tak, że musisz wejść
  • Odpowiedz
@kRz222: Racja, lepiej by to życie wyglądało gdyby odrazy wszystko ustawiało się na najwyższe no i te loadingi. A tak naprawdę to prawdziwy gracz gra na wszystkim a te wasze wojny to debilizm.
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: Wystarczy dowolny filmik porównujący PC i konsole zobaczyć na YT. Na PC już dawno grasz podczas gdy tamci się ładują. A to że można SSD wsadzić to mnie nie interesuje, przecież konsole mają chodzić cacy bez jakichkolwiek upgradów sprzętu. Upgrady to domena tych diabelskich PCtów XD
  • Odpowiedz
@kRz222: nie tak dawno mialem okazje pograc na xbox one s i tam sa straszne kanty, jak zyleta XD nie we wszystkich grach ale w fpsie byly xD troche sie zmartwilem bo sa gry ktore wygladaja jak na pc ale sa i takie ktore wygladaja jak gowno XD
  • Odpowiedz