Wpis z mikrobloga

@JestemSpermiarzem: tej mam lepszy pomysł idź se do jakiegoś sklepu typu Carrefour kup damskie skarpetki i bieliznę u------l je czymś żeby smierdzialy i sprzedawaj spermiarzą po 100zl/szt bo na tych doładowaniach to się zbyt dużo nie dorobisz, a wątpię żeby nudesy chcieli kupywac skoro w necie jest ich miliony za free i lepszych. Spermiarze to idioci naoewno się nie zorientuje i bd kupować xd
  • Odpowiedz
@JestemSpermiarzem: tylko ogloś się na stronie dla fetyszystow czy coś. tam biją sie o takie rzeczy a możesz ich jeszcze szczuc że może się spotkasz z którymś jak duże zakupy zrobi xd spermiarze to kompletni idioci tylko w sumie nie wiem czy coś takiego jest karane czy nie xd
  • Odpowiedz
@JestemSpermiarzem: robiłem tak kiedyś z kolegą, umawialiśmy się ze zboczeńcami na pokaz przed kamerą na erodate za doładowania telefoniczne które odsprzedawaliśmy jakieś 20% taniej. Pokazu albo nigdy nie było ale jak wyczuwaliśmy jakiegoś ostrego napaleńca puszczaliśmy mu jakiś filmik z redtube to wysyłał więcej i chciał się umawiać. Pare razy prosiliśmy koleżanki żeby pogadały z kimś przez telefon za doładowanie, mieliśmy z tego jakieś 200zł dziennie, to było z 10
  • Odpowiedz
@JestemSpermiarzem: po jakimś czasie na portalach pojawiały się wątki i ostrzeżenia od administracji przed oszustwami a profile trzeba było weryfikować a teraz myślę że może być jeszcze ciężej ¯\_(ツ)_/¯ ale co się ubawiliśmy to nasze, puszczając im filmiki przez skype widzieliśmy tasujących się januszy a jak widzieliśmy w kolejce w sklepie starszego faceta kupującego doładowanie zawsze się lekko uśmiechaliśmy.
  • Odpowiedz
@JestemSpermiarzem: to raczej wzbudzi nieufność, jako doświadczony podpowiem żebyś wystawiał normalne kobiece artykuły typu rajstopy/sukienki a janusze sami zaczną o to pytać, wtedy udawaj "niechętną" ale po namowach się zgódź. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz