Aktywne Wpisy
entgegen +245

Yuri_Yslin +13
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym

Uległem w końcu "prawdziwemu mężczyźnie" domagającemu się rewanżu.
Sprawy potoczyły się nie po jego myśli, a to spowodowało wymianę kolejnych komicznych wiadomości. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Część 1: https://www.wykop.pl/wpis/43556003/i-tak-to-wlasnie-jest-z-tym-quizwanie-heheszki-dal/
Do wpisu dodaję screen z tablicą wyników, zrzuty z rozmowy w komentarzach.
#heheszki #patologia #gownowpis
źródło: comment_Q7pI9tWIjsBCWEIm24GhUgduSp6dk7BB.jpg
Pobierzźródło: comment_w8cI6XRLXKgaG25MjrzahpYNTTaRJlKk.jpg
Pobierzźródło: comment_uE7s8Cz4DXED3FuNk4EWQ7ZbK27VjOD0.jpg
Pobierzźródło: comment_ppGljhQi95NZwn08i8ceAVjrjki3qTyg.jpg
Pobierzźródło: comment_ivfZ371eaD9AiJQyMXqiC2xGlGyM56NT.jpg
Pobierzźródło: comment_YVlIFZYXglioedOwYSjRhlMKmgT0hjuC.jpg
Pobierzźródło: comment_2EvYHMW6AFD78CNlF7j2Ip1VK42o6wuE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora