Aktywne Wpisy
Feeder +13
Różowa jest w trakcie zmiany pracy, firma amerykańska. W kwestionariuszy początkowym mogla sobie zaznaczyć preferencje co do komputera.
Miała do wyboru dwa modele HP 13' i 15' i Maczka air i pro - po rozmowie wyszło że pójdzie w maca pro - nigdy nie pracowała na macu, będzie miała opcję zaznajomić się ze środowiskiem.
Po jakimś czasie, dzwoni do niej jej przyszła menagerka - z pochodzenia indyjka - z pytaniem czy jest
Miała do wyboru dwa modele HP 13' i 15' i Maczka air i pro - po rozmowie wyszło że pójdzie w maca pro - nigdy nie pracowała na macu, będzie miała opcję zaznajomić się ze środowiskiem.
Po jakimś czasie, dzwoni do niej jej przyszła menagerka - z pochodzenia indyjka - z pytaniem czy jest
WielkiNos +392
Gwiazda #onlyfans żali się, że dostaje seksualne komentarze od chłopów pod zdjęciami pieroga.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn
https://goldenelectronic.pl/redmi-k20-pro/633-xiaomi-redmi-k20-pro-czerwony-2568gb-dual-global-6941059626541.html
? Z tego, co widzę - nie jest to scam (sklep działa co najmniej od roku).
Spodobał mi się ten model (brak notcha, mocne podzespoły), a zależy mi na dużej ilości pamięci wewnętrznej, skoro kart SD nie obsłuży. Na polskim rynku dostępne są na razie tylko wersje z dyskiem 128GB (i 2GB RAMu mniej) - i nic nie wiadomo, żeby planowali wprowadzić mocniejsze. To samo w całej Europie.
(tak, wiem że na "chińczyka" mam tylko 12 miesięcy gwarancji)
#telefony #xiaomi #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego?
Ok, dzięki za pomoc. Wygląda to na mocno ryzykowny zakup, poczekam więc na dostępność wersji 8/256 w oficjalnej dystrybucji w Europie. A jeśli takich nie wypuszczą, to kij im w oko, nie dostaną moich złotówek ¯\_(ツ)_/¯