Aktywne Wpisy
mirko_anonim +106
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
frugASS +229
https://allegro.pl/oferta/polerka-samochodowa-rotacyjna-120w-230v-240mm-7935140827
Generalnie wolał bym ręcznie to zrobić niż tym wynalazkiem.
Taki sprzęt raczej nie gwarantuje Ci super efektu, a i uważać musisz żeby rotacją nie przegrzać lakieru. Jeśli masz jakąś gąbkę z zestawu od tej polerki, to pewnie dobrym wyjściem będzie kupienie czegoś osobno.
Jeśli chcesz to zrobić w jednym
@CinuLNS Właśnie widziałem te pasty 3w1 ale czy one wystarczą żeby odnowić lakier. Nie chciałbym spartaczyć lakieru, a jednocześnie chciałbym mieć jak najlepszy efekt. Według Ciebie używanie tej ala "polerki" ma sens?
btw dzięki za odpowiedzi
https://www.youtube.com/watch?v=rRlhVdOw_Hw
w tym filmiku może nie poleca ale
Z tego co widziałem w necie (praktyki nie mam, więc
Rzeczywiście najlepszym rozwiązaniem tutaj wydaje się być pasta typu One Step jak np. Menzerna 3in1. Ale też jakbyś miał
@Falcinho: Nie masz kogoś, kto by Ci użyczył DA na weekend? Ewentualnie jak możesz wydać ~200-300 zł, to już kupisz coś polecanego. Ja mam DA z Juli - leży i czeka aż skończę blacharkę i poprawki lakiernicze :D
@CinuLNS Chyba będę musiał sobie załatwić tą maszynę ;d.