Aktywne Wpisy
Widzieliście że od około 4-5 msc linkiewicz ma faceta xD
Ciekawe co sobie taki myśli xD
Ciekawiło mnie kogo pierwszego pokaże xD
Przecież to jest żart
#famemma
Ciekawe co sobie taki myśli xD
Ciekawiło mnie kogo pierwszego pokaże xD
Przecież to jest żart
#famemma
PrawaRenka +17
#przegryw
Ogólnie od najmłodszych byłem bardzo strachliwy.
Jak sobie przypomnę to często już odczuwałem niepokój w wieku 8-9 bez jakiejś konkretnej przyczyny. Z jeszcze wcześniejszych lat życia przypomniała mi się sytuacja gdy płakałem, bo rodzice chcieli pojechać jakąś inną drogą niż zawsze, a ja się bałem że się zgubimy na amen xD Też kiedyś miałem bardzo dużo koszmarów sennych, tak wiele że nawet bałem się zasypiać i sam wieczór obniżał mi nastrój
Ogólnie od najmłodszych byłem bardzo strachliwy.
Jak sobie przypomnę to często już odczuwałem niepokój w wieku 8-9 bez jakiejś konkretnej przyczyny. Z jeszcze wcześniejszych lat życia przypomniała mi się sytuacja gdy płakałem, bo rodzice chcieli pojechać jakąś inną drogą niż zawsze, a ja się bałem że się zgubimy na amen xD Też kiedyś miałem bardzo dużo koszmarów sennych, tak wiele że nawet bałem się zasypiać i sam wieczór obniżał mi nastrój
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pierwsze lekko dałem dłoń by obwąchał, jak pozwolił to pomiziałem go po brodzie i szyi, a jak już się oswoił mocno to po głowie
I #!$%@? mnie to pomimo, ze sama mam psa.
Dla mnie dotykanie czyjegoś kundla jest strasznie creepy.
Zaatakuje taki podludź innego kolesia którego stara wysłała z pchlarzem na fajkę, żeby jej kundel nie zatankował paneli w przedpokoju i #!$%@? jakieś dziwne miny, kuca, pochyla się jak pedał do bolca, bo psa #!$%@? nigdy nie widział.
I jeszcze te odzywki. "Jaki śliczny....nie gryzie?....mogę pogłaskać?"
#!$%@? mać. Jak idę ulicą i podoba mi się jakaś dupa to nie atakuję jej tekstami "jaka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Aggressiv
@Shyvana
@AhoCorasick
@wojtoon
nie można chodzić i dotykać czyiś psów, królików, zakupów, rowerów, dzieci, dziewczyn jeżeli ktoś Ci nie pozwoli...
Jeżeli pies daje się głaskać, to go głaskasz, jeżeli nie, to nie. Mój lubi być głaskany, ale na spacerze już nie bardzo. Zajęty jest węszeniem i raczej unika ludzi, więc nie warto podchodzić do takiego psa i próbować głaskać go na siłę. Mój pies nie
Zwierzaki Cię chyba zbytnio nie lubią, co?
Do mnie sam podbiega prawie każdy pies. Głaszczę go wtedy, bo po pierwsze, uwielbiam psy, a po
@MattCore: (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Nie, ale serio, dlaczego nie napiszesz "losowego"? Przecież to słowo jest krótsze i nie jest idiotycznym zapożyczeniem, które nawet nie odnalazło swojego miejsca w Słowniku Języka Polskiego.