Aktywne Wpisy

Arbuzlele +323

#nieruchomosci #bekaztransa właśnie kupiłem tira dla mojego nowo narodzonego dziecka, zaparkuje go przed blokiem, sam prawka nie mam, ale przekaże mu go na 18 urodziny w prezencie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 5814783253c57_o_full
Pobierz

Orientuje się ktoś jak długo będzie się trzymał skrócony link na TinyUrl? Jak ustawie sobie swoją własną końcówkę do skróconego adresu - powiedzmy tinyurl.com/wypokk - to wytrzyma chociaż ze dwa tygodnie? Czy mi go wywalą po jakimś krótszym czasie?
Moze ktoś coś doradzi, ogólnie temat jest taki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Różowy jest aktualnie w Stanach i wraca za 3 tygodnie. Razem ze znajomymi ogarniamy jej rożnego rodzaju drobne prezenty powitalne. Wpadłem na pomysł, ze zrobię jej krzyżówkę, której hasłem będzie link. W linku będzie adres do konkretnego miejsca oznaczonego przeze mnie na mapie gdzie skitrany będzie prezent. Jedyne co mi przyszło do głowy to właśnie skrócony link aby krzyżówka miała max 12-15 pytań. Macie może jakieś inne pomysły jak to ogarnąć?
#pytanie no i #zwiazki bo może ktoś swojemu partnerowi próbował przekazać prezent w jakiś nieszablonowy sposób :D
Komentarz usunięty przez autora