Nie wiem co zrobiłem źle i potrzebuje pomocy. Mam domene z nazwa.pl oraz hosting na sohost.pl , kiedy instaluje sobie wordpressa do folderu mojadomena.pl to panel administrayjny WP wyświetla się bez styli jak w załączony pliku.
@CeZiK_: dziwnie to wygląda bo panel administracyjny nie działa a 'Strony' renderują sięe normalnie ale już wpisy tak samo jak panel niee renderuje się
@bartoof: link do strony? strona działa to panel administracyjny mi szfankuje
Nie chcę być niemiły ale jeżeli ktoś oferuje Ci pomoc i prosi (zresztą słusznie) o adres strony to nie powinieneś się wymądrzać tylko podać ten #!$%@? adres.
@tomuho: to prawdopodobnie problem z subdomeną www. Przejdź do zakładki sieć i zobacz pomiędzy jakimi domenami następuje pętla przekierowań. Pewnie pomiędzy domeną bez www a domeną z www
Nie wiem co zrobiłem źle i potrzebuje pomocy. Mam domene z nazwa.pl oraz hosting na sohost.pl , kiedy instaluje sobie wordpressa do folderu mojadomena.pl to panel administrayjny WP wyświetla się bez styli jak w załączony pliku.
Spotkaliście się kiedyś z czymś takim?
Z góry dziękuję za pomoc!
#sohost #hosting #nazwapl #wordpress #domeny #webdev
Nie chcę być niemiły ale jeżeli ktoś oferuje Ci pomoc i prosi (zresztą słusznie) o adres strony to nie powinieneś się wymądrzać tylko podać ten #!$%@? adres.
Nigdy bym się tego nie domyślił. Nigdy.