Wpis z mikrobloga

Dziewczyna z ktora bylem jest z niekawego domu i ogolnie mocno jej sie tam psulo tzn. matka chciala sprzedac ich dom wziac mlodszego brata a ja zostawic na bruku. Ostra patola, ale chcialem jej pomoc, szukalem z nia pracy, wozilem ja po roznych firmach, wspieralem i zapewnilem, ze jak matka sie wypnie to moze ze mna zamueszkac bo sam wynajmuje mieszkanie. Wszystko ladnie pieknie do czasu gdy z Holandii nie wrocil jej byly mefedroniarz. Ona stala sie oschla i zaczela unikac czulosci po czym znalazla jakas glupia wymowke i mnie rzucila. Oczywiscie niedlugo pozniej uslyszalem od znajomych, ze ona jedzie to tej Holandii i ogolnie na fejsie sie zaczela tym jarac. Minely 3 tygodnie nagle pisze mi na messengerze co tam u mnie i czy wzialem sobie kotka(mowilem jej ze mam taki plan). Napisalem tylko "xd to nie twoja sprawa" i przestalem odpisywac, zaczela mnie cisnac ze dziwny jestem i niemily dla niej, ale nie odpisalem. Zgadnijcie ktore z nas jedzie po niedzieli po nowego czworonoznego mieszkanca domu, a kto rozpaczliwie szuka jakiegos pokoju do wynajecia na grpach facebookowych na zmiane wrzucajac jakies piosenki ze zycie jest niesprawiedliwe i ludzie rania? ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #logikarozowychpaskow #wygryw
  • 8