Czy tylko wg mnie jakoś strasznie marnie wyglądają ujęcia ze SPA w tym roku póki co? Oglądałem F3 to mi się nawet nie chciało, guzik widać, praktycznie żadnego pojedynku nie pokazali w całości tylko jakieś urwane ujęcia i przeskok w inne miejsce. Mimo, że znam dobrze tę trasę to ciężko mi było się połapać w ogóle gdzie co się dzieje. Podczas treningów to samo. Mam nadzieję, że na wyścigu będą jakieś szerokie ujęcia z powietrza, np. na Eu Rouge/Radillion bo na razie to wygląda mega słabo...
Co byście poradzili na notoryczne włamania do bloków ? Policja nie daje rady a ostatnio mocno się nasiliły. Łapanie za klamki, okradzione komórki lokatorski. Nawet główne drzwi od klatki są pokiereszowane bo ktoś próbował przez nie wejść. #wlamania #kradziez #zlodzieje #wroclaw
Podczas treningów to samo. Mam nadzieję, że na wyścigu będą jakieś szerokie ujęcia z powietrza, np. na Eu Rouge/Radillion bo na razie to wygląda mega słabo...
Niżej ujęcie z 2008
#f1
źródło: comment_H7Bj3RtqhCQw5KeMC0WJfKMOqZa77Zmk.jpg
PobierzRealizator woli pokazywać samotnego Lewisa, niż walkę na dalszych pozycjach.