Wpis z mikrobloga

@Karton12: @KrwawyPacyfista: A któryś z mainstage'u nie gra dla hajsu? xD Można robić to co się kocha i na tym zarabiać :D Szczególnie, że artyści muzyczni zarabiają głównie na występach a nie sprzedaży muzyki ;p

Jakość jego muzyki moim zdaniem jest wciąż na bardzo wysokim poziomie. On sam trochę przesadza i ma zbyt w------e ego, ale nie powiedziałbym że robi to co robi tylko ze względu na hajs
  • Odpowiedz
atmozfears czy devin wild czy sub-zero project

a mówisz to na podstawie?

ghostuje sound-rush
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Karton12: To potwierdzone info? Podejrzewałem to wcześniej. Odsluchujac ich set z qlimaxa zapaliła mi sie żarówka.
@Freakz: Moim błędem od pierwszego posta było to, że na szybko i nieprecyzyjnie sformuowalem swoje myśli. Wybaczcie za to
  • Odpowiedz
@KrwawyPacyfista: Nie, u mnie tylko przeszło przez głowe. Sprawdziłem teraz w bazie danych praw do muzyki i Sound Rush mają w większości swoich utworów (bo wszystkich nie znajduje) własne nazwiska, więc wątpię aby byli ghostprodukowani, chyba że na niepisanych zasadach w co wątpię. U takiej Mandy widnieje normalnie nazwisko Hard Driver'a, tak samo jak Angerfista w przypadku MissK8.
  • Odpowiedz
@KrwawyPacyfista: @Freakz: nawet jezeli nie sa ghostprodukowani to nadal slychac ze hhz im bardzo pomaga przy produkcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
chociazby Sound Rush Ft. Eurielle - Army of Fire gdzie to brzmi wypisz wymaluj jak heady

a mówisz to na podstawie?

@Freakz: komerche najlatwiej poznasz po tym ze kazdy kawalek brzmi jak kopia poprzedniego, widac ze chlopaki robia ta muzyke z pasji, atmozfears ma w
  • Odpowiedz
slychac ze hhz im bardzo pomaga przy produkcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pewnie tak jest ;p

widac ze chlopaki robia ta
  • Odpowiedz