Aktywne Wpisy
jankesdoido69 +15
Umówiłam się na randke z #tinder ,pojechałam do miasta w którym moja przyjaciółka udostępniła mi mieszkanie na wtorek, zaprosiłam go przyjechał obejrzeliśmy film, były całusy, wino i tyle ja usnęłam on też budzę się i jego nie ma od razu zadzwoniłam do niego gdzie jest nie odebrał tylko napisał SMS że ząb go bolał i pojechał na ostry dyżur, nie odprowadził mnie nawet na pociąg nie zjedliśmy razem śniadania, a
---------------------------------------------------
Pierwsze mecze turnieju o Puchar Wysokiej Rangi już za nami - słodki jezu, ależ się działo w pierwszej kolejce!
W meczu otwarcia Madonna nie okazała się szczęśliwa dla swoich podopiecznych, bowiem zostali rozjechani przez walec, znany jko RKS HUWDU! Ich grupowi rywale podzielili się punktami w spokojnym, taktycznym meczu.
Kanonady nie uniknęła też Bolzga, której Menele spod Żabki pokazali, kto tak naprawdę może rozdawać karty w tej grupie. Zupełnie inaczej sprawa ma się w grupie szóstej, gdzie wszystkie drużyny podzieliły się punktami po bezbarwnych spotkaniach.
Do ostatnich minut wydawało się, że Derby Galaktyki K----x zakończą się bezbramkowym remisem. Piorunująca końcówka w wykonaniu RKS HUWDU II sprawiła, że Polonia Napleton wylądowała na ostatnim miejscu w swojej grupie.
Najwięcej bramek padło w meczu Zero Skilla przeciwko BSG Galactica. Na wynik z pewnością miała wpływ czerwona kartka, którą pod koniec pierwszej połowy zobaczył bramkarz "Galaktycznych" za faul na wychodzącym na czystą pozycję Znanym Skrzydłowym w ekipie popularnych "Zer".
* * *
Druga kolejka do dla części drużyn "mecz o wszystko". Porażka wyeliminuje z turnieju nawet dziesięć drużyn! Decyzje, podjęte przez menedżerów przed tymi spotkaniami, mogą zupełnie odwrócić sytuację ich drużyn.
-------------------------------------------------------------
@achtunki @Akumulat @Anagama @Askaukalis @BetonowyBrodaczBezAfro @Ermine @Ex2light @gasior22 @Gregua @Kiciupiciu @Kolorowy_jelonek @Korbuzz @Krasik01 @krasnoludkolo @Kroomka @KrzemowyDuch @Lisaros @Matei123 @Miloszun @Onde @pan_kleks8 @pocotosienoginoco @profesjonalna_skarpeta @Queltas @Rak_Codzienny @Stah-Schek @Waspin @William_Adama @Yokaii @ZdenerwowanyBialorusin @Zeroskilla @Zerri
Podejmij decyzję, plusując JEDEN z komentarzy poniżej. Czas na podjęcie decyzji upływa 29.08 o godzinie 22:00
#lacunafabularnieczarnolisto
Spelnilismy wszystkie zalozenia taktyczne. Gola nie strzelilismy. Kebab na cienkim dla wszystkich. Tylko dla bramkarza falafel bo ma dziurawe rece.
Tym razem trenera prowadził tajemniczy jegomość w dresie. Żaden z reporterów nie poznawał tej postaci. Po trenerze było widać zmęczenie meczem, albo też imprezą, która rozgorzała w szatni po nim. Rzucił mętnym wzrokiem po zebranych i rzekł:
- Attenzione mariachi carbonara! Costa brava mi amigo, burkina faso adelen! Al dente carpaccio, ginocchi carbonara el birra. Combino barilla.
Jak
Czyste konto, 2 gole po rzutach rożnych oraz rzut karny, w którym nasz napastnik jak zwykle się nie pomylił. Pierwszy mecz nie mógł się lepiej ułożyć dla włoskiej drużyny. Nie możemy jednak spocząć na laurach, to dopiero początek turnieju. Musimy pozostać czujni w obronie i dalej wykorzystywać jak najlepiej stałe fragmenty gry.
Dzieci z Bullerbyn to faktycznie mocny przeciwnik. Poprzedniego ranka w sklepiku trener FC TC widział ich jak kupowali żelki na wagę i potem wciagali kilogramami przed gra. Mieli taki skok insuliny, że siedział musiał 7 razy gwizdnac na przerwę.
Małą rada do sklepikarza i obiecał że posypie żelki solą.
Tyramisu miał zasypac pieprzem ale jakiś wariat wszystkie wykupił
@Akumulat
Pomówienia o to, że mecz był ustawiony, są zupełnie bezpodstawne. Nasza drużyna zwyczajnie nie ma na to pieniążków, zawodnicy wszystko przepili. W naszej szatni nie ma już nawet ławek, a gdy ktoś z rezerwy wchodzi na boisko, musi wziąć strój od schodzącego zawodnika.