Aktywne Wpisy

Karp_Molotow +210
Mam takie wrażenie, że kino po 2003 roku troszkę podupadło, a w ostatniej dekadzie to już w ogóle zatoczyło koło, kręci się głównie chłamo-blockbustery, filmy o superbohaterach (do porzygu) i remaki, które nie dorównują oryginałom. Oczywiście zdarzają się ambitne, dobre filmy oraz dobre wysokobudżetówki, ale tego po prostu jest za mało. W latach '90 film typu "Przebudzenia", dobre, dramatyczne kino z przekazem trafiał się co kwartał, obecnie to rzadkość. A jeśli dostajemy

perfumowyswir +223

Komentarz usunięty przez autora
To już nie Twoja spraw, olej to.
@mspanc_8:, @Vilyen: ajj nie wiedziałem, po prostu właściwie pierwszy raz się z takim czymś spotkałem no i padło na dziewczynke (
@tehix: uroczo prostolinijne widzenie świata :D każdy człowiek ma unikalny charakter, niestety nie ma tak prosto, że wszystkie baby są mściwe, a wszyscy faceci nie lubią mówić o uczuciach itd ( ͡° ͜ʖ ͡°) warto czasem wyjrzeć poza stereotypy.
Wszystko zależy od charakteru. Przyznaję, zdarzyło mi się odstawić kilka razy coś takiego, ale na samo wspomnienie dostaję ciarek żenady. Miałam burzliwe rozstania i podobnie jak wy, unikałam się z byłym. Duma nie pozwalała się odezwać, a w środku bardzo tęskniłam, dlatego jak pojawiała się okazja na spotkanie wśród znajomych,
Po tym co piszesz moim zdaniem zwyczajnie chciała, żebyś żałował. Być może faktycznie nie pozbierała się po rozstaniu (no i co z tego,
nikt nie jest idealny ¯\_(ツ)_/¯, zresztą po to się pyta o takie rzeczy jak się nie jest pewien, nie ma co oceniać :D
Ja wiem, że ludzie odreagowują nic bym nie miał do tego tylko było bardzo nie
Wiem jak to jest kiedy chcesz z kimś pracować nad związkiem, a się nie da. Koszmarne uczucie.
A szopki to tylko i wyłącznie efekt nieprzepracowanego w głowie tematu. Przejdzie.
@To_ja_moze_pozamiatam: absolutnie! nie rozmawiałem z nią nawet, nie lubie czegoś takiego