Wpis z mikrobloga

@lubielizacosy: Ooo... ja się na skrina załapałem. Generalnie ja chyba będę studiował z 3000 poradników i książek o tematyce "Jak seksualnie zadowolić kobietę/Jak bezboleśnie i przyjemnie przeprowadzić rozdziewiczanie?", bo ten wątek mnie autentycznie zmusił do refleksji. Później wyszło, że ta różowa ze scr miała mocną traumę z pierwszych związków, stąd ma już silne projekcje,
@scotieb: No nie wiem według tego co tu jest napisane miałaby problem z przeszczepem zdrowej skóry do pochwy. No a bez zdrowej pochwy to po co takiemu czadowi z mercedesem 2016 i #!$%@? służbowym 26 cm taka kobieta?
@lubielizacosy wszystkie różowe(wszystkie dwie ( ͡º ͜ʖ͡º) ), które miałem zachowywały się w ten sposob, widzialem jakby niezadowolenie w ich oczach. Nie chciałem, żeby były nie zadowolone, więc nic nie inicjowalem. To się okazywało, że one to odczuwają jako brak agencji z mojej strony. I zbliżają się długie jesienne wieczory w samotności, będzie czas poczytac, bo dawno żadnej książki nie czytałem. ( ͡º ͜ʖ͡