Aktywne Wpisy

wrzeczysamej +44
Pierwszy jestem do bronienia zwierząt, nawet nieraz mnie tu wyzywali od bambików, ale to co odjebali ci żałośni atencjusze to woła o pomstę do nieba. Kochana Sonia zamiast dożyć ostatnich dni w towarzystwie swojej rodziny to umrze w samotności chuj wie gdzie. Jebać takich "obrońców" zwierząt
#danielmagical
#danielmagical

W sumie to po zmianach nie chce mi się tutaj nic wstawiać i pewnie nawet pies z kulawą nogą tu nie zajrzy, ale z drugiej strony moje serwetki mają większe szanse na wylądowanie w gorących niż kiedykolwiek :D a zatem czerwona serweta na stół kuchenny (jako podkładka pod szybę, zrobiona na zamówienie ale według mojej własnej inwencji, jedynie kolor miałam narzucony). Średnica 90 cm, ale gdybym mocniej ją zblokowała mogłaby spokojnie mieć

#bekazpisu #bekazprawakow #polityka ##!$%@? #neuropa
Nie rozumiem Twojego braku zrozumienia.
Babeczka, która zbierała podpisy pyta karyny czy podpisze, a ona nie. Odchodząc powiedziała jej: "A 500+ to na pewno bierze, skoro kolejnego się dorobiła" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- 23% vat-u to podatek przechodni. Jak działasz z VAT-owcami to go sobie odliczasz i jest dla Ciebie "neutralny", czyli 0%.
- 19% liniowy to i tak mniej niż w większości krajów europejskich. W Belgii masz 50%, a we Francji 75%
- 1300 zł za służbę zdrowia, policję, straż pożarną, szkołę dla dzieciaków to wcale nie jest dużo. Sama szkoła
Komentarz usunięty przez autora
@imateapot: typowy pisowiec, gdy widzi kase wiekszą niż 5 tysięcy xD
P.S. szkoda że do wszystkiego nie doliczył marzy notariusza, która jest wyliczana w oparciu o procent wartości mieszkania.
P.S.2 w kraju, gdzie mediana wynosi mniej niż 3k netto, każdy przeciętny wykopek robi milion złoty obrotu jako osoba prywatna i ni *uja nie ma żadnego związku z prowadzeniem
@kondzaf: właśnie o tym jest ta dyskusja, że próbujesz to robić jako osoba prywatna, a nie jako DG, czyli jednak próbujesz to robić nieuczciwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@imateapot: Nie masz pojęcia kiedy trzeba, a kiedy nie trzeba rejestrować DG i na czym polega problem (na tym, że KAS wstecznie uznaje, że jednak sie myliło i było trzeba rejestrować).
No, ale wiadomo - jak ktoś ma pieniądze to