Wpis z mikrobloga

Siema mam pewien problem rodzinny w którym mam nadzieję pomożecie.

Kupiłem synowi który idzie do 6 klasy plecak skórzany który mi osobiście się bardzo podoba no ale w domu afera bo on w takim nie będzie chodził bo według niego wygląda jakbym sam go uszył a inne dzieci mają markowe. Żona się z nim zgadza i uważa że powinienem go oddać i kupić jakiegoś adidasa.

Co sądzicie? Dodam że nie jest to jakiś badziew bo dałem za niego 150zl a skóra to skóra, najlepszy adidas się rozleci a skóra wytrwa.

#szkola #oswiadczenie #pytanie #pomocy #rodzina #dzieci
korporacion - Siema mam pewien problem rodzinny w którym mam nadzieję pomożecie.

K...

źródło: comment_z4PjCz65QJ0NiJa8dRUivEKJFBD280KV.jpg

Pobierz
  • 191
  • Odpowiedz
@korporacion: Wiem, że bait.
Sam bym w takim chodził.. ale dzieciaki wiesz jakie "som" jak niema na nim loga jakieś firmy, rysunków a najlepiej postaci z fortnajta to do wywalenia.
Rówieśnicy mu żyć nie dadzą.

BTW 150 zł za skórzany plecak - to chyba nie najlepszej jakości.
  • Odpowiedz
dzieciaki beda go gnebily o to, wez lepiej o tym pomysl. malolaty maja teraz taka duza potrzebe przynalezenia do grupy. wez mu kup normalny plecak

@AndrewSzusty: ale czemu miałyby go gnębić? Plecak jak plecak tylko skórzany
  • Odpowiedz
@korporacion: Mimo, że fajny minimalistyczny plecak to młody ma rację. Od razu kup plecak New Balance, buty New Balance, koszulki Levisa i jakieś ładne spodnie (ładne czyli obdziartuchy do kostek)
  • Odpowiedz
plecak dziecka ma się podobać dziecku i tyle

@madiksa: problem w tym że on się bardziej przejmuje opinią innych niż swoją. Sam tak kiedyś miałem dlatego staram się wywierać na nim presję samodzielnego myślenia bez patrzenia się na innych
  • Odpowiedz
@korporacion: jeśli chcesz się nad nim znęcać tak aby nic nie mogli ci udowodnić to będzie idealny ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jak się boisz o trwałość to mu jansporta kup mojego mam 10 lat noszony prawie codziennie i jest nie do zdarcia. Ale pewnie i tak to bait.
  • Odpowiedz