Aktywne Wpisy
Wpisuje na kartce Wasze Nicki. Kto chętny?
Czy będąc aktywnymi seksualnie podkładacie coś pod prześcieradło żeby nie brudzić materaca? Ja zawsze mam taki podkład, bo dałem kilka tysi za materac i nie chce go brudzić różnymi wydzielinami, a ostatnio tinderówka stwierdziła, że to przesada. Tylko że jak u niej byłem, to ona miała jakieś piankowe gówno z ikei za 50 zł że aż sie ruchać odechciewało #seks #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Kupiłem synowi który idzie do 6 klasy plecak skórzany który mi osobiście się bardzo podoba no ale w domu afera bo on w takim nie będzie chodził bo według niego wygląda jakbym sam go uszył a inne dzieci mają markowe. Żona się z nim zgadza i uważa że powinienem go oddać i kupić jakiegoś adidasa.
Co sądzicie? Dodam że nie jest to jakiś badziew bo dałem za niego 150zl a skóra to skóra, najlepszy adidas się rozleci a skóra wytrwa.
#szkola #oswiadczenie #pytanie #pomocy #rodzina #dzieci
Sam bym w takim chodził.. ale dzieciaki wiesz jakie "som" jak niema na nim loga jakieś firmy, rysunków a najlepiej postaci z fortnajta to do wywalenia.
Rówieśnicy mu żyć nie dadzą.
BTW 150 zł za skórzany plecak - to chyba nie najlepszej jakości.
Komentarz usunięty przez autora
@AndrewSzusty: ale czemu miałyby go gnębić? Plecak jak plecak tylko skórzany
Ty chyba nigdy do szkoly nie chodziłes
Adidas, 4f, nike itp takie są chyba spoko
@madiksa: problem w tym że on się bardziej przejmuje opinią innych niż swoją. Sam tak kiedyś miałem dlatego staram się wywierać na nim presję samodzielnego myślenia bez patrzenia się na innych