Wpis z mikrobloga

Elex to g---o, gram sobie klerykiem zdobyłem nawet 32 lv i co, musze kombinować hajs na napoje elexowe bo muszę iść w w walkę bronią jednoręczną. Już i tak pakowałem siłe do 40 żeby mieć najlepszy pancerz ale to jest debilizm że amunicje jest tak droga że mnie na nią nie stać. Gram na poziomie ultra, mam odkupiciela, b--ń dystansowa na 3, 70 inta i 90 zręczności i co? Nawet na gównianego szczuromasa potrzebuje chyba 4 pocisków, na trolla czy cyklopa idzie 30 pocisków nawet z tym zaklęciem kleryckim +50 do ataku.. Hajs za trofea niestety nie zwraca się bo za każdym uzupełnianiem amunicji mam coraz mniej kasy. Brawo za z-----y balans, że trzeba machać mieczem czy toporem nawet jak chcesz iść w b--ń dystansową.
#elex
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m00n: No właśnie Odkupiciel jest na plazmę, Wiązka śmierci jest na komórki energetyczne i ma 6 obrażeń więcej tylko jest zasadniczy problem. Mam 47 siły a trzeba na nią 84 siły, Poziomów nie wbijam już szybko bo mam 33 lv, czyli potrzebuje 76 mikstur elexowych i to jest nieopłacalne bo na sam elex w czystej formie potrzebowałbym z 25k elexitu....
  • Odpowiedz