Wpis z mikrobloga

Hej Mirasy!
Jaki Cashback/payback w PL jest najlepszy? Używałem Payback, teraz zmieniłem na PlanetPlus, bo są wyższe zwroty, ale gorzej zalicza... Jakie macie doświadczenie? Może polecicie mi inny?

#cashback #cebuladeals #payback #pytanie

Jaki program cashback najlepszy?

• Payback 11.1% (7)
  • PlanetPlus 15.9% (10)
  • inny... 6.3% (4)
  • cashbacki to gówno 66.7% (42)

Oddanych głosów: 63

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SebaD86: uwazaj w jakie linki klikasz po zalogowaniu się do "programu" cashback. spora szansa, ze Twój zwrot otrzyma autor reflinka. Niektore wtyczki również blokują i nie tylko typowy adblock itp.
  • Odpowiedz
@PlanetPlus: problem np. jest taki, że bardzo słabo naliczacie i tylko 14 dni na dodanie reklamacji... to w #payback raz reklamacją dodałem chyba z 2 mscy wstecz bez zająknięcia.
Poza tym wasza instrukcja poprawnego naliczania też jest o kant D. Bez adblocka, bez ublocka - i tak trzeba reklamacyjnie naliczać...
  • Odpowiedz
@SebaD86: Problem jest taki, że poprawne naliczanie transakcji zależy jedynie od ruchów użytkownika podczas robienia zakupów. Każdy portal Cashbackowy korzysta z takiego samego systemu, więc teoretycznie w każdym powinno się naliczać w taki sam sposób.
  • Odpowiedz
@PlanetPlus: to czemu w tym samym sklepie cashback na goodie jako oczekujący jest w ciągu 5-10 minut a u was często powyżej 24 h ,nie możecie działać aby był tak samo widoczny w oczekiwanych jak bazujecie na tych samych systemach? wychodzi że goodie jest lepszy bo w ciągu max 10 minut widzę go na koncie od zakupu, a u was bardzo często nawet po 2-3 dniach i czekam i myśle
  • Odpowiedz