Wpis z mikrobloga

Jako że jest sobotni wieczór to należy świętować. Jako że przegrywowi nie dane jest pójście na balet dla dynamicznych, wygadanych oraz pewnych siebie i wesołych z życia ludzi, moim klubem będzie moja piwnica. Po cziperki specjalnie udałem się do powiatowego, czyli jest klasa. Resztę stołowej zastawy tworzą krówki i piwo bezalkoholowe (krócej mówiąc oranżada). Planowałem też zrobić sobie pizzę ale nie chciało mi się.Niemniej jednak zaplanowana uroczystość ma swoją negatywną stronę - w miejscowym sklepie spotkałem dziewczynę z klasy gimnazjalnej, która bardzo lubiłem, no ale jak można się domyśleć nigdy nie rozmawialiśmy o czymś innym niż praca domowa i nie więcej niż kilka razy z wiadomych względów. A smutne jest to że była z jakimś chłopakiem (co ciekawe, wcale nie był wysoki, a na pewno nie przerastał jej o więcej niż centymetr czy dwa - to taki dodatek dla 'niskich' czyt. <180cm osób). Wiele dynamicznych osób w tym oni spędzają teraz czas na zabawie, wspominając dawne lata, po prostu ciesząc się życiem. Ja znowu będę gapił się w kąputra i uczył programowania - może chociaż kiedyś będzie mnie stać na rzeczy, których posiadanie by mnie ucieszyło. Świat nie jest przyjaznym miejscem dla nieśmiałych, zamkniętych w sobie osób :c
#przegryw #tfwnogf
Pobierz czerwony_ptak - Jako że jest sobotni wieczór to należy świętować. Jako że przegrywowi...
źródło: comment_zateXbz2JK5bsPI8D2xys7AitvIg9di1.jpg
  • 6