Jestem najlepszy, jestem najśilniejszy. Wygram! No i tego jakoś idzie i nawet spoko się czuje. Pozdrawiam. #mirkokoksy #odchudzanie #silownia #chwalesie
@PolakAteistaMocnyII: PS. Tracenie wagi tempem rzedu ~10 kg na miesiac jest skrajnie niebezpieczne. Oznacza to jakies 21.5 tys kcal deficytu kalorycznego dziennie (!), policzylem juz z retencja wody itp. To oznacza wzrost kortyzolu i wejscie organizmu na stan alarmowy po jakims czasie, w ktorym bedzie gromadzil tluszcz z distarczonej energii. Pozatym ilosc skory jaka Ci zostanie po kilku miesiacach takiego "odchudzania" bedzie ogromna i nic z nia nie zrobisz, chyba z
@In_thrust_we_trust ma rację @PolakAteistaMocnyII radzę ci uważać, bo co z tego że bardzo szybko schudniesz? Przy takiej nadwadze/otyłość prawdopodobnie zostanie tobie dużo nadmiaru skóry, której pozbycie się może być możliwe jedynie za pomocą operacji.
@In_thrust_we_trust: "Tracenie wagi tempem rzedu ~10 kg na miesiac jest skrajnie niebezpieczne. Oznacza to jakies 21.5 tys kcal deficytu kalorycznego dziennie (!)" no chyba nie xD nie wiem skad wziales te liczby
#mirkokoksy #odchudzanie #silownia #chwalesie
źródło: comment_MJwcXLmrc7NCpXkP0pxj2zcHsKwphW4A.jpg
Pobierzno chyba nie xD nie wiem skad wziales te liczby
@In_thrust_we_trust: