Aktywne Wpisy
Kagernak +237
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +177
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Nigdy nie zabierajcie się za szare myszki, serio. One są jeszcze gorsze od tych tinderówek co miały w wieku 20 lat kilkanaście bolców, są zakompleksione, jeszcze bardziej toksyczne i o dziwo bardziej wymagające. Poznałem na 18stce taką jedna szarą myszkę właśnie, no niby ładna ale nic specjalnego, z lepszymi kręciłem. Małe p----i, mały tyłek, szczupła, ale z twarzy taka sympatyczna, wiem, ze nie imprezuje i na 99% dziewica, ślady po trądziku na polikach. Zaprosiłem do tańca, z dwa albo trzy kawałki potańczyliśmy w jakimś tam odstępach czasu, wydawało mi się, ze zainteresowana bo szczerze i szeroko się uśmiechała podczas tańca patrząc mi w oczy. Potem zaproponowałem zebyśmy wyszli na fotę, a ona ze nie bo zle wychodzi coś tam, ale laski są z reguły niezdecydowane więc trzeba stanowczo prowadzić, złapałem więc z rękę i wyszliśmy z sali i tutaj jakaś kolejna mała oznaka zainteresowania bo z byle kim laska przy swoich znajomych a rękę z nowo poznanym gościem by nie wychodziła gdyby się jej chociaz trochę nie podobał, takie wychodzenie za rękę z sali nie wazne w jakim celu i tak dla większości moze się kojarzyć z jednym. No i okej, powiedziała czy idziemy usiąść, usiedliśmy gdzieś na ławce boku, zrobiliśmy fotę, no i pytam co tam u niej potem ona mnie zapytała no i objąłem ją ręką z tyłu i trzymałem z ramię i nagle BANG, tak jakby spłoszyła się czy coś, ale podejzewam ze pczekiwała iz będę pajacował przed nią i nadskakiwał czy cuś bo wielka p0lka, trzeba się starać a sam nic od siebie nie da. Powiedziała tak nagle ze idzie bo jej zimno, a to była końcówka kwietnia który mieliśmy dosyć ciepły szczególnie właśnie jego koniec i mimo ze był wieczór to było około 20 stopni XD ale jej zimno więc idzie. No dobra, potem chciałem z nią zatańczył ale juz nie chciała, następnie po jakimś czasie zatańczyła ale uśmiechała się juz tak delikatnie na siłe... a potem widziałem jak wychodzi z jakimś typem i rozmawia i zniknęli na jakiś czas moze ją rozdziewiczył XD Takze nie bierzcie się za takie szare myszki bo są jeszcze gorsze. Ale trochę mnie to dziwi bo patrzyła w oczy szeroko się uśmiechając, wyszła za rękę a potem nagle BANG..
#rozowepaski #niebieskiepaski #p0lka #szaramyszkadlaanonka
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
OP pewnie ma ryj jak urban xDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
Raz facet na pierwszym spotkaniu zarzucił na mnie swoje ramię jakbyśmy byli przyjaciółmi od lat, na moje zdegustowanie odpowiedział że to nic takiego i przesadzam, ale tak naprawdę zdeptal moje poczucie komfortu zupełnie się tym nie przejmując. Nie róbcie tak ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Sam jesteś n---------y. O tyle. Reszty zachowań ze znajomą od 15 minut nawet nie skomentuję.
1. Napisz to jeszcze raz, tylko po polsku.
2. Usuń konto (to anonimowe też).
albo ten wpis jest piękną #pasta, albo ty okropnym dzbanem
Jprdl, stary, jak jesteś takim właśnie bajabongo, to dziewczyna podjęła najlepszą, możliwą decyzję, bo
@AnonimoweMirkoWyznania: Myślałem, że chciałeś napisać "fotel", ale ty naprawdę wyszedłeś z nią... zrobić sobie zdjęcie? Cringe. Też bym uciekał ( ಠ_ಠ)
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Aurena, pozdrawiam cieplutko!!!!
@reaveres: typowa szkodliwa porada rozowej. Mirki tak nie robią i właśnie dlatego są starymi prawiczkami, tacy kolesie jak z twojej opowieści maja największe powodzenie. Owszem ty go odrzucilas, ale jeszcze tego samego wieczoru miał 10 innych chętnych na niego