Kilka razy włączyłem dziś TVPis żeby sprawdzić o czym dziś mówią. Przecież człowieka c--j strzela jak tego słucha. Panuje narracja "w PIS panują najwyższe standardy demokracji, nie to co za PO". Czaicie? Najwyższe standardy demokracji, bo po odwaleniu takiego czegoś koleś podał się do dymisji (chociaż powiedział, że nic nie zrobił i poda Onet do sądu), a premier mówi, że to "kończy sprawę". Wczoraj rzecznik partii na pytanie czy zostaną podjęte jakieś kroki sprawdzające czy złamano prawo mówił, że trzeba poczekać na wyjaśnienia zainteresowanego? Serio, jak podpierdzielę coś w sklepie, to teraz policja będzie kilka dni czekać na moje wyjaśnienia? A pamiętacie jak za PO minister sprawiedliwości podał się do dymisji, po samobójstwie w więzieniu? Pan Ziobro który chciał wtedy jego dymisji, chyba już zapomniał. Może mi ktoś z #4konserwy wyjaśnić te obecne standardy, bo chyba czegoś tu nie łapie... #bekazpisu #polityka
@wodzik: Społeczeństwo dokona wyboru niedługo i niestety z braku alternatyw zwycięży PiS Elektorat PiS i nie tylko dostrzega patologiczną sytuację w polskich sądach oraz to że grają przeciw rządowi.To się nie może dobrze skończyć dla tych sądów bo ludzie trzymają stronę Jarosława i uwazają że ma rację i trzeba"gonić czerwonych z sądów" Nie masz szans z taką populistyczną retoryką dlatego PiS wygra i zmieni konstytucję.
@wodzik: Nic dziwnego że porównują do PO, Przecież to największa partia opozycyjna i tylko ona w sumie może coś wygrać. Więc nie wiem skąd te zdziwienie. Żeby było śmieszniej politycy z lat rządów PO są nadal w sejmie...
@wodzik: No np Marszałek robił w sumie to samo co inni ważni politycy a ustąpił. Jestem ciekaw czy wiadomo partia jak by rządziła też by to tak wyglądało.. Kolejny Sławek... Ma zarzuty z prokuratury i to nie w jednej sprawie.. Ustąpił choćby jako działacz partii?
@skizo: A jak PO rządziło, to gdy ktoś choć szepnął o PiSie, to słyszałem tylko: "Co to ma być, do opozycji się przypieprzasz? Teraz powinna nas interesować tylko partia rządząca i jej działania". Ale nie wiem, czy pamiętasz, wtedy polityczne trolle nie były opłacane chyba.
@rorf46: słowo klucz, chyba. I z tym sam i ty też się wstrzymaj bo mam wrażenie że na dniach opozycji armia trolli aka jedna Emi może się czkawką odbić
@midcoastt: dopóki opozycja nie będzie wyciągać konsekwencji swoich syfow bo wszyscy wiemy że PO święte nie jest. Dopóki PiS będzie "karać" swoich a opozycja takiego Nitrasa, Muche, Szczerbie, Brejze, Misilo itd będą ukrywać a nie karać PiS jest nie do ruszenia. Ups sprzedałem patent ( ͡°͜ʖ͡°)
Po dwóch miesiącach rzeźby projekt ukończony :) wyleciało skrzydło, zawieszenie z obniżonego dziadostwa przywrócone do stanu fabrycznego, nowa folia i parę wizualnych rozkmin, których nie chce mi się wymieniać.
A pamiętacie jak za PO minister sprawiedliwości podał się do dymisji, po samobójstwie w więzieniu? Pan Ziobro który chciał wtedy jego dymisji, chyba już zapomniał. Może mi ktoś z #4konserwy wyjaśnić te obecne standardy, bo chyba czegoś tu nie łapie...
#bekazpisu #polityka
Elektorat PiS i nie tylko dostrzega patologiczną sytuację w polskich sądach oraz to że grają przeciw rządowi.To się nie może dobrze skończyć dla tych sądów bo ludzie trzymają stronę Jarosława i uwazają że ma rację i trzeba"gonić czerwonych z sądów"
Nie masz szans z taką populistyczną retoryką dlatego PiS wygra i zmieni konstytucję.