Wpis z mikrobloga

ten empik premium to naprawdę bogaty pakiet benefitów - ogarnijcie, że dla korzystających jest stała 15% zniżka w salonach

@Nikodem988: stała zniżka 15% z wyjątkiem zniżek na wybrane pozycje- wtedy się ona nie sumuje. Co to jest k---a za zniżka? 15% zniżki na dajmy na to, Harry Potter i Kamień Filozoficzny wydanie 2016 rok twarda oprawa, książka kosztuje 45zł w salonie. dostajemy jakieś 5,30zł zniżki, czyli za 40zł.
W jakimkolwiek internetowym sklepie-księgarni (swiatksiazki, aros) jest ona zawsze za 10 zł mniej XD
Oficjalnie każdy, kto kupuje książki w empiku, i nie musi ich mieć na teraz, jest skończonym *****
To w-----------e kasy w błoto. A ten ich premium za skandaliczny w zasadzie 10zł na ms w skali 1ms umowy to żart. Za 60zł ms masz choćby allegro smart, gdzie powyżej 40zł masz każdą przesyłkę za 0zł i taki AROS z tego korzysta. Więc kupujesz sobie Endymion. Hyperion. Tom 3 za 44zł w empiku (jakieś 39 po zniżce z abonamentu) albo za normalną cenę 32zł na swiatksiazki i nie płacisz nic za dostarczenie do
Croudflup - > ten empik premium to naprawdę bogaty pakiet benefitów - ogarnijcie, że ...

źródło: comment_MjxoCNyj8H8ifdWb8pDDRdvfM1pODoTf.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
ja do empiku mam sentyment, przyjemnie mi się tam wybiera książki kolego :D a dają oprócz zniżek na zakupy zniżki do kina, 20% stałej zniżki na empik foto, bilety są w przedsprzedaży tyż. Można tam kupić niemal wszystko - no i jak wspomniałeś masz to na już
  • Odpowiedz
Ja już mam empik premium i uważam, że fajna usługa. Dzisiaj udało mi się dzięki niej kupić bilety na bass astral x igo w przedsprzedaży i zgarnełam tez kilka książek na które się wcześniej czaiłam z -15% zniżką w salonie.
  • Odpowiedz