Jak to jest z kurierami z #dhl rano (20-08 o godz. 10) dostałem smsa, że moja paczka zostanie dostarczona 19-08 w przedziale godzinowym od 08:00-18:00. Pomyślałem, że po prostu jakiś błąd w systemie i paczka przyjdzie dziś. Po kilku minutach sms, że paczka przyjdzie dziś a potem ten sam sms co o 10, że paczka przyjdzie wczoraj XD.
Na stronie gdzie śledzę paczkę mam napisane: "Doręczenie przesyłki planowane jest w terminie umówionym z Odbiorcą. " Najlepsze jest to że reklamacji nie ma co składać bo od pewnej wydanej kwoty mam dostawe za darmo.
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Na stronie gdzie śledzę paczkę mam napisane: "Doręczenie przesyłki planowane jest w terminie umówionym z Odbiorcą. "
Najlepsze jest to że reklamacji nie ma co składać bo od pewnej wydanej kwoty mam dostawe za darmo.
Pisać do nich czy czekać?
#kiciochpyta #problemypierwszegoswiata #kurier #kurierzy