Aktywne Wpisy
olsnienie +39
Dobrało nas w parę, ona lekarka 29lvl, ja kołchoźnik 33lvl. Ona zdjęcia z wakacji, Paryż, Grecja, narty we Włoszech a ja ledwo co wyjechałem na wakacje do Krakowa na 3 dni. Jak to zrobić żeby było między nami jednak fajnie w perspektywie czasu bo rozmawia nam się super ale chyba jest ta różnica klas, którą ona może nie zaakceptować. Czy kobietę może zainteresować mężczyzna co mniej zarabia? Dlaczego to się tak utarło
maikeleleq +179
Jestem na dwóch grupach dla brodatych facetów, ogólnie same grupy spoko lecz niestety są tam też #rozowepaski
Takiego skamlenia o atencję to dawno moje oczy nie widziały, typiary wrzucają swoje zdjęcia (często z dekoltami do pępka) z jakimś durnym opisem czy inną „zabawą” i czekają tylko aż faceci zaczną się do nich ślinić, a stulejarzy słodzących tym laskom jest cała masa
Trochę przykre jest to w jakim świecie teraz żyjemy, szczucie cycem
Takiego skamlenia o atencję to dawno moje oczy nie widziały, typiary wrzucają swoje zdjęcia (często z dekoltami do pępka) z jakimś durnym opisem czy inną „zabawą” i czekają tylko aż faceci zaczną się do nich ślinić, a stulejarzy słodzących tym laskom jest cała masa
Trochę przykre jest to w jakim świecie teraz żyjemy, szczucie cycem
Witam.
Pytanie nietypowe z zakresu motoryzacji i kupna auta. budżet powiedzmy do 30 tys. Im taniej tym lepiej. Wymagania są takie, że auto może być do roboty mechanicznej, może się psuć, może mieć drogie części ale ma być tanie w zakupie, może też dużo palić może być V6 V8 Benz, diesel LPG, bez znaczenia. Auto typu A6, eklasa, bmw5 i wyżej. Aha auto powinno być naprawiane w większości warsztatów samochodowych czyli pewnie dosyć popularne, bez jakichś skomplikowanych napraw czy specjalistycznych narzędzi diagnostycznych, ot zwykły mechanik ma sobie poradzić z serwisem i naprawami a nie żeby szukać fachowca po całej Polsce. Więc w skrócie auto premium, tanie w zakupie, może być drogie w naprawach, częściach i paliwie, proste w serwisie dla przeciętnego warsztatu. Silnik i konfiguracja dowolną. Marki raczej premium.
No i tez nie jakieś 20-25 letnie youngtimery gdzie blacharskie trzeba robić.
#motoryzacja #audi #bmw #mercedes #lexus
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Czy Alfę
Dostep do czesci powinien byc jeszcze przez pare lat ale jezeli juz bym mial sie czegokolwiek obawiac dlugoterminowo we wloszczyznie w tych wersjach to jedynie tego (idzie to obejsc ale uzytkownicy 164 , Kappy czy GTV maja dodatkowe wyzwania obecnie) :)
@AnonimoweMirkoWyznania: wybierz jedno, oba na raz sie nie da.
Alfa ładna ale raczej nie spełni warunku co do prostoty serwisu.
Premium napisałem tak bardziej w cudzysłowie, żeby nikt nie proponował golfów czy innych octavi. bez urazy oczywiście dla żadnej z tych marek.
C klasa czy A4 też może być ale obawiam się, że nie spełnią kryterium odpowiedniej ilości miejsca za kierownicą (194 cm here) Miałem w sumie i a4 i c-klase i za kierownicą miejca było
Co do reszty to odpowiednie serwisowanie w Alfach ogranicza sie
@ArpeggiaVibration: Różowo nie jest. A to co się kończy jest w chorych cenach. Nigdzie nie ma rdzewiejących poduszek tylnych amortyzatorów, chłodnica do 3.2 jest w jakichś chorych pieniądzach (rzędu 1600zł - te tanie za ~200zł z wylotami po jednej stronie nie pasują, sprawdzone :/, znalazłem
Alfę raczej odpuszczę, Lexusa również bo to w sumie równie mało popularne auto. Superb z tym silnikiem również.
Zostaje:
A6 C6 z 3.0 TDI
BMW e60 2.5 albo 3.0 + lpg wersje 192km i 231 bo te są jeszcze na normalnym wtrysku paliwa (nie bezpośrednim)
Insignia A - ale tu by musiałbyć jakiś fajny motor( ͡° ͜ʖ ͡°)
w220 mi
@AnonimoweMirkoWyznania: To się często kłóci z łatwością napraw o ile nie jest to wielki amerykański suv, bo trochę ciasno pod maską, ale do 30k jest S80 4,4. Nieco drożej jest A6 C6 4,2, ale mały wybór. Ja bym stawiał na niemieckie 3.0 diesel, bo sam tym jeżdżę i jestem zadowolony, a dużo ich więc mechanicy mają obczajone wszystko, a ten rozrząd z tyłu już nie taki straszny jak kiedyś.