@wijatkowski: @Czarny_Klakier: @l1ght: @mudmen: @Soilworker: Sorry że Was wołam ale kojarzy ktoś może w Poznaniu escaperoom nawiązujący chyba do książki/filmu ''To'' jakiś mireczek około miesiąc temu opisywał że bardzo straszny i dlatego chciałbym się wybrać ale nie mogę przypomnieć sobie nazwy, może kojarzycie?
@wijatkowski: Koneser jest super, ale we dwójkę możecie mieć problem. Galaktykę Tajemnic spokojnie dacie radę, mi się podobało, przyjemny pokój i blisko centrum. Krwawy Baron - generalnie we dwie osoby spoko, ale z jedną zagadkę można mieć problem przy tej ilości osób ;) Do Uroku idę jutro, ale znając pozostałe pokoje od DreamEscape to też obstawiam, że będzie co robić.
Który escaperoom w Poznaniu, w centrum, polecicie? Nie musi być łatwy, ale żeby dało się przejść w 2 osoby.
Komentarz usunięty przez autora
Galaktykę Tajemnic spokojnie dacie radę, mi się podobało, przyjemny pokój i blisko centrum.
Krwawy Baron - generalnie we dwie osoby spoko, ale z jedną zagadkę można mieć problem przy tej ilości osób ;)
Do Uroku idę jutro, ale znając pozostałe pokoje od DreamEscape to też obstawiam, że będzie co robić.